Prevent Pocket Dials ??Ο/H mixaliscy έγραψε:
κάπου εκεί μέσα έχει μία επιλογή που πρέπει να είναι on ... Κάτι για pocket πρέπει να αναφέρει
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ναι αυτό είναι
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H RockHead έγραψε:
Μου ζητάει να πατήσω 2 κουμπιά ταυτoχρονα και μου πετάει μηνυμα "don't cover the orange area"
Άρα πήγαινε στις Ρυθμίσεις -> Κλείδωμα Οθόνης και κάπου εκεί μέσα έχει μία επιλογή που πρέπει να είναι on ... Κάτι για pocket πρέπει να αναφέρει.
Απλά απενεργοποίησε την
Και πρέπει να είναι On η Off τελικά;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα κάτοχος και εγώ από χτες. Θέλω να ρωτήσω πως κάνουμε root, έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το titanium backup. Δεν ολοκληρώνεται η διακοπή εφαρμογών. Έχει ρουτ κανονικά, αλλά κάτι γίνεται.. Παλιά έκανα κάτι δοκιμές για να κρύψω το ρουτ από μια εφαρμογή για να δουλέψει και φοβάμαι ότι μάλλον πειραχτηκε το ρουτ. Είχα βάλει μια εφαρμογή η οποία κάτι πείραξε στο ρουτ όπως έλεγε, δεν κατάλαβα τι, αλλά τελικά την έβγαλα. Ξαναέβαλα το ρουτ από twrp. Φαίνεται ότι έχω ρουτ κανονικά αλλά υπάρχει θέμα με το titanium. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να δοκιμάσω να απενεργοποιησω τις εφαρμογές;
@Stergios Moneos Θα πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να περάσεις custom recovery και μετά μέσα από εκεί να περάσεις ένα zip που λέγεται supersu.zip.
Καλώς ήρθες και ξεκίνα διάβασμα!!
Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. -
-
Ο/H jefm έγραψε:
@emmstra
Δοκίμασε το SD Maid
Το έβαλα, αλλά θέλει την pro. Αν και δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να παγώσει τις εφαρμογές που θέλω...
Δεν το εχω τώρα αλλά είμαι 99% σίγουρο ότι το κάνει τουλάχιστον το pro που είχα
Με το titanium και γω έχω το ίδιο πρόβλημα ενώ δούλευε τώρα δεν παγώνει εφαρμογές, απλά δεν είχα χρονο να βάλω πάλι το SD Maid θα το δω και θα σου πωMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Α, οκ τότε. Είχε μια αναβάθμιση τώρα τελευταία, οπότε μάλλον είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Θα περιμένω να μου πεις για sd maid.
-
Την έχεις να μου τη στείλεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την 7.6.1 έχω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-