Φτιάχτηκε κομπλέ! Εκανα αυτά τα βήματα που λέει στον οδηγό καθέτως είναι κομπλέ μου έρχονται κανονικά! Σε ευχαριστώ πολύ!Ο/H makisfz έγραψε:
για κοιταξε για δικαιωματα Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Ο/H Maniataros έγραψε:
μόλις τν έκανα αυτό που είπες για τν viber .τίποτα και πάλι δεν μου έρχετε τίποτα. Μόλις μπω στην εφαρμογή τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα.
=============== Φεβ 24th 2017, 2:43pm ===============
Ο/H makisfz έγραψε:
για κοιταξε για δικαιωματα Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Ο/H Maniataros έγραψε:
μόλις τν έκανα αυτό που είπες για τν viber .τίποτα και πάλι δεν μου έρχετε τίποτα. Μόλις μπω στην εφαρμογή τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα.
Φτιάχτηκε κομπλέ! Εκανα αυτά τα βήματα που λέει στον οδηγό καθέτως είναι κομπλέ μου έρχονται κανονικά! Σε ευχαριστώ πολύ!
Πάντως αν ξέρεις κανένας τίποτα γιαυτό το θέμα ας πει την γνώμη του. Σας ευχαριστώ.Ο/H Bodai έγραψε:
Στο OTG αυτό, στικάκια δουλεύουν?Ο/H Maniataros έγραψε:
Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό?