Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H GeorgeGK έγραψε:
Ξερετε αν αυτό ειναι κομπλέ για το κινητο?
Nillkin Amazing H Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 3 - Προσοψεις (TEL.032795) από το eshop
Bodai: Non Affiliate Link. FORUM RULES
Βασικα τζαμακι μπορεις να βαλεις και απο το απλο αλλα δεν θα καλυπτει πληρως. Θα αφησει κενο 1mm πανω και 1 mm κατω. Κατα τα αλλα, οι τρυπες νομιζω για αισθητηρα και καμερα ειναι οκ -
Ο/H padimitris έγραψε:
Λοιπόν το mi pc suite δεν κατάφερε να συνδεθεί. Δεν το βλέπει καν. Η εξερεύνηση των win 10 το βλέπει κανονικά.
Αν μπορείς δώσε οδηγίες για σύνδεση με adb. Κατέβασα το zip αλλά δε ξέρω τι να κάνω μετά.
Θα κάνω το factory reset και τα υπόλοιπα που λες. Θα δούμε αύριο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Το mi pc suite δεν το έβλεπε ποτέ εκτός αν άλλξε κάτι τώρα τελευταία.
Δοκιμάστε να ξεκλειδώσετε με την με την Official Global V8.1.1.0 που δούλευε σίγουρα.
Σε μένα δεν ξεκλείδωνε με τίποτα μέχρι που την έβαλαMi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Συγνωμη που αργησα να σας γραψω.. αλλα παρακολουθουσα ολα οσα γραφατε.. ωστοσο εβαλα με Fastboot την τελευταια Global Stable 8.1.3.0 (ειχα την dev) για να μπορεσω να βαλω την Global Stable 8.1.1.0 γιατι αλλιως δεν εμπαινε.. Τωρα ειμαι με την Global Stable 8.1.1.0 και εχω κανει και factory reset και ξαναπερασα drivers κλπ, και το adb το βλεπει μια χαρα, και location εκανα σε κινητο και σε Η/Υ, και ενεργοποιησa το ΟΕΜ unlock και ολα οσα εκανα πολλακις τις προηγουμενες φορες.. αλλα και παλι το κινητο αρνειται να συνεργαστει..
Επισης στο device manager δεν μου βγαζει το "Kedacom USB Device" αλλα το "Android Composite ADB Interface" -
Αν τα κάνεις όλα σωστά ή είναι πρόβλημα των server της xiomi ή είναι λάθος οι driver για την αναγνώριση του κινητού.
Αν έχεις Window 10 θα σου πρότεινα να διαβάσεις εδώ
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
ή να δοκιμάσεις σε Windows 7
Εμένα στο device manager μου βγαζει Android Bootloder Interface οταν το συνδέσω fastboot με driver Google 7.1.0.0 Windows 7 64Mi Note 10 XTRV-MINote10_MICC9Pro_V13.0.4.0.RFDCNXM_v13-11
Mi 9 lite XTRV-MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11
Redmi Note 3 Pro SE Global_V10.2.1.0.MHRMIXM -
Ο/H leasedline έγραψε:
Το δοκίμασα αλλά δεν έκανε τίποτα. Πάω τώρα να κανω factory reset και βλέπουμε. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H padimitris έγραψε:
Λοιπόν το mi pc suite δεν κατάφερε να συνδεθεί. Δεν το βλέπει καν. Η εξερεύνηση των win 10 το βλέπει κανονικά.
Αν μπορείς δώσε οδηγίες για σύνδεση με adb. Κατέβασα το zip αλλά δε ξέρω τι να κάνω μετά.
Θα κάνω το factory reset και τα υπόλοιπα που λες. Θα δούμε αύριο.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Το έκανα και αυτό. Είναι κλειδωμένος. -
Αλλαξα ενα σωρο drivers και δεν μου δουλεψε.. το κινητο ωστοσο το βλεπει το adb.. Μου ηρθε ενημερωση για 8.1.3.0 ωστοσο δεν την κανω ακομη μεχρι να δω τι θα γινει με το ξεκλειδωμα με την 8.1.1.0
Εχω windows 10 64bit και θα προσπαθησω να κανω τα ιδια με virtual machine με windows 7 και αν και παλι δεν πετυχει θα βρω υπολογιστη με windows 7 να το κανω εκει.. και ο Θεος βοηθος!!! -
Κι εγώ με 10άρια ξεκλείδωσα. Δεν νομίζω να φταίει αυτό.
Δεν θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει. Θα έλεγα να δοκιμάσεις με κάποιον άλλο λογαριασμό.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Παντως εχει τυχει να διαβασω για περιπτωσεις που δεν μπορουσαν σε 10αρια αλλα σε αλλο υπολογιστη με αλλο λειτουργικο τους δουλεψε κανονικα. Δεν ξερω αν ηταν τυχαιο (δηλαδη ο υπολογιστης) ή τα windows 10.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα