Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H Chaos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά..
Έχω το kate με την Global Beta 8.4.26 με ξεκλείδωτο bootloader..
Θέλω να περάσω custom ROM με στοκ android...
έχετε να προτείνετε καμία?
Εμείς εδώ δυστυχώς με Android 6 Μόνο μια έχουμε που είναι συμβατή.
Αυτή που σου έβαλε ο @amavroudis
@fog για βοήθα λίγο εσύ που έχεις εμπειρία με τέτοια Rom.
Από εδώ θα δεις για gcam
Google Camera PortΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@Chaos Εαν σου αρέσει και σε βολεύει το καθαρό android, για τα δικά μας κινητά (kate/kenzo), υπάρχουν πολλές επιλογές.
Σε android 7 έχω χρησιμοποιήσει την resurrection remix (η έκδοσή της είναι σε stable κατάσταση πια μιας και τώρα αναπτύσεται το android 8 ) και σε android 8 (έχω τώρα) nitrogenOS.
Στο δικό μου κινητό (kenzo) και οι 2 συμπεριφέρονται άψογα, για τη χρήση που του κάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένη και από την απόδοση της μπαταρίας (το κινητό μου μπήκε από τον προηγούμενο μήνα στον 3ο του χρόνο και είναι με τη μαμά μπαταρία).
Παρακολουθώ τις εξελίξεις και των 2 rom και διαβάζω για τυχόν προβλήματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα.
Βέβαια κάποια πράγματα δεν τα χρησιμοποιώ και δε γνωρίζω πως συμπεριφέρονται, πχ. σύνδεση bluetooth με την τάδε μάρκα ακουστικών κλπ.
Πιστεύω ότι αν ακολουθηθούν σωστά οι οδηγίες εγκατάστασης και διαλεχτούν τα σωστά συστατικά, δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Το μόνο διαφορετικό που κάνω, από ότι προτείνουν, είναι πως χρησιμοποιώ τα "δικά μας" twrp, από @geoanto555, τα οποία δουλεύουν άψογα.
Οι επιλογές σε hdr+ κάμερες είναι πάρα πολλές σε αυτές τις εκδόσεις και μπορείς να πειραματιστείς να βρεις αυτή που σου κάνει. Αν και κατά καιρούς δοκιμάζω διάφορες, συνήθως καταλήγω στις εκδόσεις του Serjo87, αλλά αυτό είναι προσωπική προτίμηση και μπορεί εσύ να θες κάτι διαφορετικό.
Εδώ θα βρεις όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν για τα κινητά μας.
Εαν χρειαστείς κάτι πιο συγκεκριμένο, ευχαρίστως να βοηθήσω, αν μπορώ -
Καλησπέρα.
Καλέ κυρία μοντερατόρισσα, μιας και η δική μας XTRV θα αργήσει λίγο λόγω της ανάπτυξης του MIUI 10 κ.λπ κ.λπ,
λέω να δοκιμάσω και εγώ στο kate μου μια ωραία oreo με android 8. Λέω...
Αλλά στο XDA δεν μπορώ να βρω κάτι που είναι σίγουρα για το kate, επειδή με έχουν μπερδέψει με τις αναφορές για Kenzo με Snapdragon.
Κάνα λινκάκι για να κατεβάσω μια oreo για kate υπάρχει; -
Η rom του kenzo χρησιμοποιείται και στο kate. Αυτό που διαφέρουν τα 2 κινητά είναι στο firmware του modem, οπότε αυτό που θα προσέξεις είναι να μην βάλεις κατά λάθος firmware για kenzo, ΑΝ θες να το αναβαθμίσεις. Αν χρησιμοποιείς κάποια από τις σχετικά πρόσφατες xtrv, δεν έχεις λόγο να το κάνεις.
Σε oreo δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη ακόμη, μιας και με βόλεψε αυτή που πρωτοέβαλα. Κάποια στιγμή που θα με πιάσουν ανησυχίες, θα βάλω τη resurrection σίγουρα, για να τη δω και σε 8.
Τώρα αν υπάρχει κάποια ιδιομορφία ή έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι σε kate συγκεκριμένα, δεν το γνωρίζω. 'Ισως να περιμένεις να ακούσεις απόψεις. Δεν ξέρω να αναφέρω κάποιον για τις τελευταίες εκδόσεις, αλλά σε κάποιο πολύ πρώιμο στάδιο, είχε δοκιμάσει ο @sso, ίσως να μπορεί να σου πει σχετικά -
Εδώ και πολύ καιρό έχω δώσει το kate στη σύζυγο με την Pixel Experience 8.1.
το είχα και εγώ με αυτή τη Ρομ και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος!!!
[ROM] Pixel Experience 8.1 [OFFICIAL][Kenzo]… | Xiaomi Redmi Note 3Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Η rom του kenzo χρησιμοποιείται και στο kate. Αυτό που διαφέρουν τα 2 κινητά είναι στο firmware του modem, οπότε αυτό που θα προσέξεις είναι να μην βάλεις κατά λάθος firmware για kenzo, ΑΝ θες να το αναβαθμίσεις. Αν χρησιμοποιείς κάποια από τις σχετικά πρόσφατες xtrv, δεν έχεις λόγο να το κάνεις.
Σε oreo δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη ακόμη, μιας και με βόλεψε αυτή που πρωτοέβαλα. Κάποια στιγμή που θα με πιάσουν ανησυχίες, θα βάλω τη resurrection σίγουρα, για να τη δω και σε 8.
Τώρα αν υπάρχει κάποια ιδιομορφία ή έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι σε kate συγκεκριμένα, δεν το γνωρίζω. 'Ισως να περιμένεις να ακούσεις απόψεις. Δεν ξέρω να αναφέρω κάποιον για τις τελευταίες εκδόσεις, αλλά σε κάποιο πολύ πρώιμο στάδιο, είχε δοκιμάσει ο @sso, ίσως να μπορεί να σου πει σχετικά
Edit: επίσης ποιο κατεβάζουμε από εδώ? -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
-
@Chaos Σου έδωσα 8 firmware παραπάνω στα μηνύματά μου Και η @fog και τα άλλα παιδιά σου είπαν ποια έχουν δοκιμάσει.
Μπες στο link και διάλεξε ποια θέλεις και κατέβασέ την και ακολούθα τις οδηγίες που λένε εκεί.
Από εδώ
[INDEX] Custom ROMs and Kernels [KENZO/KATE]… | Xiaomi Redmi Note 3Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα