[GTV-6.9.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/9 13:33)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Αν σκεφτείς ότι σε μία εβδομάδα από τρείς θα γίνουν 30 τότε ναι... αυτό φοβούνται οι πιο πολλοί από τους torrenters...την αρχή...
Μισό να στην φορτώσω ξανά?
Και αυτό που λέω τυγχαίνει. Πολλοί μπαίνουν και ζητούν την τελευταία καλή Ρομ πχ του kit kat ή lollipop ή Miui 7 και ότι του έρθει του άλλου.
Στο λέω επειδή έχω αρκετή πείρα με τα Torrents. Από user ως uploader.
)
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Παίδες SOS !! Έκανα τα βήματα για το Redmi Pro 3, ξεκλείδωσα bootloader officially, έβαλα το TWRP και φλάσαρα την xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. Όταν τελείωσε με επιτυχία το flashing κάνω reboot και το τηλέφωνο αναβοσβήνει δύο φορές και μετά κλείνει και αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι. Το χάλασα; Πείτε μου γιατί έχω πάθει πανικ... Fastboot μπαίνει
Η kenzo είναι για το Redmi note 3 pro μάλλον φλάσαρες λάθος ρομ
Η δικιά σου είναι η ido
Στάλθηκε από το Mi-4c μου -
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Irongud έγραψε:
εχω το αυτοματο update απενεργοποιημενο αλλα πρεπει να πηγαινω να κανω χειροκινητα μια μια ολες τις αναβαθμισεις εκτος απο το supersu γιατι αν πατησω το κουμπι αναβαθμιση ολες θα γινει και αυτο. πως μπορω να το βγαλω απο τη λιστα τελειως?
-
Καλησπέρα παιδιά.Απο v8 GtV 698 η πρώτη που βγήκε με android πριν την 6.9.9 με το fix .κοιταω για unlock bootloader και την περνάω κανονικά αυτή με wipe cache kai dalv?ρωτάω για σιγουριά...
-
Σε όλες τις ρομ marshmallow ή γραμματοσειρά μένει default;;; Ή μπορούμε να κατεβάσουμε κάποια από κάπου;; Γιατί στο theme store δεν έχει κάτι για γραμματοσειρά.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα