Γύρισα στην προηγούμενη....Ο/H maddoctor έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓύρισα στην προηγούμενη....Ο/H maddoctor έγραψε:
Στο Note Pro που έχω περάσει την νέα ρομ, δεν δούλευε κανένα widget, τίποτα!Ο/H Giannisagal έγραψε:
πω πω μου εβγαλε την ψυχη να την καταβασει απο (MegaDysk mirror)........πολυ χαμηλη ταχυτητα αλλα πιστευω πως ειναι η ωρα τετοια για να πηγαινει τοσο αργα με 400-500kb.......ολα καλα ομως κατεβηκε και προχωραω.....
@maddoctor τι παρατηρησες και πισωγυριζεις ???????????
Επειδή μπερδέφτηκα μπορείς να ξανακάνεις τη διαδικασία αλλά όπου είναι όλα αυτά που λες να βγάζεις screenshots?Ο/H GS1985 έγραψε:
Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο ενώ οι εγκαταστάσεις μου είναι επιτυχείς κ το τηλέφωνο το Mi5 που μόλις πήρα δουλεύει μια χαρά, αν κάνω επανεκκίνηση στο recovery το logo γίνεται μπλε, κάτι λέει στα Κινέζικα για το system και αφού αλλάξω γλώσσα δε βρίσκει τπτ για mount κτλ, δηλ δε δουλέυει και είμαι αναγκασμένος για να ξαναπεράσω την επόμενη να φλασάρω σε fastboot το TWRP. Γνωρίζετε τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ!
Γιατί απ ότι φαίνεται κάνει boot στο recovery το πορτοκαλί και μετά την επανακκίνηση μένει το μπλε το οποίο δεν έχεις δώσει τοΟ/H GS1985 έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω για ποιο λόγο ενώ οι εγκαταστάσεις μου είναι επιτυχείς κ το τηλέφωνο το Mi5