Διαφήμιση

Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος

• Redmi 3S

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παιδιά επειδή το ψάχνω μήπως τυχόν και βρω κάποια λύση, να ρωτήσω αν είναι το ίδιο θέμα με αυτό που παρουσίαζε το redmi 3 note pro που έχω βρει σε πολλά forum?? ξέρει κανείς?
    • είχα και εγώ σοβαρό θέμα με το σήμα,ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα σε αυτό το site Xiaomi Redmi 3s Modding, sblocco bootloader, TWRP Recovery, ROOT, ripristino IMEI, Unbrick
      και το πρόβλημα λύθηκε.Κάνε οπωσδήποτε backup στο .qcn αν πάει κάτι στραβά
    • toylhs9 είχες και εσύ το θέμα ότι δεν σου δούλευαν οι κάρτες sim σε LTE και σε 3g αλλά μόνο σε 2g??και διορθώθηκε με αυτό τον οδηγό που ανέβασες? (υποθέτω από τον οδηγό εννοείς το κομμάτι που μιλάει για την επαναφορά των ΙΜΕΙ ??)
    • Διαφήμιση
    • Οχι,το δικό μου δεν μπορούσε να συνδεθεί στο δίκτυο, παρόλο που έβλεπε το δίκτυο μέσω της SIM1, η SIM2 συνδεονταν κανονικά .Εγώ έκανα της αλλαγές που έκανε και αυτός στο qcn.Στο τέλος του άρθρου τις αναφέρει.Τώρα η SIM1 συνδέεται κανονικά υπο τον όρο να είναι η κύρια SIM δηλαδή αυτή μέσο της οποίας θα γίνεται η σύνδεση δεδομένων(δεν είναι βέβαια απαραίτητο να έχεις τα δεδομένα ενεργοποιημένα)
    • καλημέρα κι από μένα.
      Αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς.. Μολις παρέλαβα το κινητό. εβαλα με fastboot την global stable 8.0.3.0 αλλα σε lte και 3g χανει και βρισκει δίκτυα και σε cosmo και voda και wind.

απ ότι βλεπω, δεν έχει βρεθεί ακομη λύση οποτε ξεκινάω διαδικασία επιστροφης. Δεν το παλευω άλλο διότι είναι να το δώσω σε τριτο άτομο, μην με βρίζει κιόλας!
      Κρίμα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απ το Mi5s, και ειπα να δοκιμάσω με ακόμη ένα xiaomi
    • Απώλεια σήματος 3g

το τηλέφωνο μου δεν πιάνει σήμα 3g βασικά το πιάνει λίγο κ το χάνει ξέρει κανείς πώς διορθώνεται ?
      Το πήρα πριν 2 μέρες και έχει αυτήν την έκδοση....
      Images
      • 20161120_010738.jpg

958,97 kB, 1.536×2.048, viewed 158 times
    • @Tsifo, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ που ήδη υπάρχει συζήτηση για πρόβλημα με το σήμα
    • Διαφήμιση
    • κανενα νεο με το θεμα του σηματος
      ο οδηγος σε πιο πανω δημοσιευση ειναι σε μια γλωσσα που δεν ξερω (ιταλικα ισπανικα ) κατι τετοιο
      αν ξανακανω εγκατασταση rom μηπως στρωσει .....
    • Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω πρόβλημα και εγώ με το σήμα αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στον πάροχο ή στην συσκευή.

Πάντα είχαμε πρόβλημα σ' αυτό το σπίτι και τελικά μας έδωσε η Cosmote ένα femtocell (ΤΕΛΕΙΟ ΣΗΜΑ) το οποίο δεν δείχνει να λειτουργεί σωστά. Οι συσκευές που είχαμε απλά έδειχναν αν έχει ή δεν έχει δυνατό σήμα. Από την Παρασκευή που απέκτησα το Redmi 3S, παρατήρησα ότι ο τύπος της σύνδεσης αλλάζει διαρκώς από 4G σε 3G ή 2G, με πολλές ή λίγες ή καμία μπάρα, παρόλο που έχω επιλέξει "Prefer 3G" σύμφωνα με τις οδηγίες του παρόχου μου. Ακόμα κι όταν βρίσκομαι δίπλα στο femtocell δείχνει να προτιμά να συνδεθεί στο 2G. Δυστυχώς σπανίως μου τηλεφωνούν για να ελέγξω την ποιότητα της σύνδεσης.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν μπορώ να εμπιστευτώ τις ενδείξεις του τηλεφώνου και να τις χρησιμοποιήσω ως απόδειξη ότι το femtocell είναι ελαττωματικό ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα. Την συσκευή την πήρα από το Geekbuying, έλεγε ότι είναι Official International και από όσο διάβασα στα καταπληκτικά tutorial του forum, πρέπει να είναι ΟΚ. Βάζω κι ένα screen καλού-κακού.
      Images
      • 2016-12-07 23.18.46.png

116,47 kB, 720×1.280, viewed 146 times
    • Διαφήμιση
    • καλημέρα χρονια πολλα Εμενα συμβαινει ένα άλλο περιεργο εδώ και δυο μερες η τουλάχιστον που το ειδα εγω.
      Eίμαι κατοχος ενός xiaomi Redmi s3 του εχω περασει μεσα την Global Developer 6.12.22 beta για να μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader και να εχει ελληνικα.Τωρα το περιεργο ποιο είναι λοιπον όταν το κινητο είναι σε αναμονη δηλαδή κλειστα τα δεδομενα και κλειστο το wifi μου βγαζει cosmote 3g και ας εχω κανει ρυθμησεις σε προτιμηση LTE Τωρα όταν ανοιγο τα δεδομενα από cosmote 3g γινεται cosmote h+(4g)όταν κλεινω τα δεδομενα γυριζει μονο του σε cosmote 3g και το άλλο το παραξενο είναι πως όταν ανοιγο το wifi και συνδέεται στο router από cosmote 3g γινεται cosmote 4g και στης δυο θυρες που εβαλα τιν καρτα sim κανει το ειδιο ένα άλλο παραξενο είναι πως εάν το κανω 2g και ανοιγω το wifi γινεται από μονο του cosmote 4g όταν κλεινω το wifi ξαναγινεται cosmote 2g καμια ιδεα κανενας????