Σπάνε κάθε ρεκόρ τα Xiaomi Mi5s και Mi5s Plus σε προπαραγγελίες!
-
-
-
-
-
Ο/H recep έγραψε:
Σκέφτομαι να το τιμήσω το 6/128 σε γκρι ματ, ωστόσο με κρατάει λίγο το αναμενόμενο note pro 2
Εσείς τι λέτε ???
τωρα τι κινητο εχεις;
Sent from Mi Max Helium Perfomance -
Ο/H demakhs έγραψε:
απο δω κ περα, τα μισα μηνύματα θα αφορουν παρατηρήσεις για την μη ανάρτηση links καταστημάτων μου φαίνεται....
Όχι βρε, απλά κάνουμε BAN τα affiliates (promoted) links σε καταστήματα που δεν συνεργάζονται μαζί μας...
Ο/H Panilion έγραψε:
παιδια δεν έγραψα πουθενά λινκ. Χαλάρωστε λίγο ,διαβάστε τι έγραψα και μετά κάντε παρατήρηση. Δηλαδή ούτε κουβέντα να κάνουμε.
Μπορείτε να ονομάσετε το κατάστημα και το προϊόν χωρίς όμως συνoδευτικό Link.
Αρχή είναι ακόμη, αλλά θα συνηθίσουμε .. -
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Ο/H recep έγραψε:
Σκέφτομαι να το τιμήσω το 6/128 σε γκρι ματ, ωστόσο με κρατάει λίγο το αναμενόμενο note pro 2
Εσείς τι λέτε ???
Sent from Mi Max Helium Perfomance
-
@recep περίμενε να δεις και το άλλο κτήνος, το οποίο αναμένεται να είναι πιο κτήνος ακόμα (2Κ amoled οθόνη, 8gb Ram κτλ) να παραλάβω και εγώ και τα λέμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro International Version -
-
Ο/H recep έγραψε:
@kyrgeo1978 αυτό λέω να κάνω ωστόσο σκέφτομαι τίποτα τυχόν μεγάλες καθυστερήσεις σε ανακοίνωση, ή και κυκλοφορία...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Μέσα στον Οκτώβριο λένε για παρουσίαση του Mi Note 2. Οπότε αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα καλό είναι να περιμένεις λιγάκι.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Βρήκα το Mi 5S Plus 6/128 στα 400 ευρώ ετοιμοπαράδοτο με την κινέζικη κ αγγλική γλώσσα εγκατεστημένες.
Αξίζει να το πάρω η να περιμένω να δοκιμαστεί από άλλους για τυχόν προβλήματα;
Η υποστήριξη με ελληνική rom θα αργήσει αρκετά σωστά;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0