Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Μόνο το εργαλείο να ήταν πειραγμένο! Αναμένω τι συσκευή θα πάρει, να ακολουθήσω μόνο για τα γέλια!
Επίσης θεωρώ ότι πάει το πράγμα να ξεφύγει, οι τεχνητές ανάγκες που μας δημιουργούν δεν θα μας βγουν σε καλό. Οκ τα κινητά μας δουλεύουν κ είναι σε ένα καλό επίπεδο, ότι εμφανίζονται συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, με 16gb ram, με κάμερες με 56 φακούς, αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, δονητη αποσπώμενο πίσω από την μπαταρία κτλ με κουράζει και το βρίσκω ως ένα βαθμό ανούσιο
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
όλα τα πιασες κατσικοκαραγκουρουνομούρη...
το εργαλείο πειραγμένο, εγώ πειραγμένος πάνω-κάτω-μπρος-Φίσω και όλα τα από κάτω που έγραψες είναι ο λόγος που κρατάω το priξελ με μισό πυρήνα, οθόνη αλλαγμένη 2 φορές, δακτυλικό μία κ ας μη δουλεύει ως δακτυλικό, χαλασμένο τον proximity sensor μετά την τελευταία αλλαγή οθόνης (αυτό το οφείλω στον γουρουαμπιε, ξέρω γιατί το κανε, για να τον θυμάμαι...ε...σιχτιρίζω σε κάθε κλήση)...
Η αλήθεια έφτασα πολύ κοντά στο meizuδάκι, αλλά κάποιος με Άγιος Χιαόμιος με προστάτεψε και δεν ξόμεινα και με το priξελ και τον μεζέ για να μη ξέρω ποιο θα διαλέξω...βασικά το χα σκεφτεί, μία μέρα θα χρησιμοποιούσα το ένα και μια το άλλο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
χαλασμένο τον proximity sensor μετά την τελευταία αλλαγή οθόνης (αυτό το οφείλω στον γουρουαμπιε, ξέρω γιατί το κανε, για να τον θυμάμαι...ε...σιχτιρίζω σε κάθε κλήση)...
Η αλήθεια έφτασα πολύ κοντά στο meizuδάκι, αλλά κάποιος με Άγιος Χιαόμιος με προστάτεψε
Ο Άγιος αυτός λέγεται Τσίπρας (συμφοιτητής σου) με ΕΝΦΙΑ, φορολογία, αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, περικοπές μισθών που να περισσέψει χρήμα? -
Ο/H gvoi έγραψε:
Επίσης θεωρώ ότι πάει το πράγμα να ξεφύγει, οι τεχνητές ανάγκες που μας δημιουργούν δεν θα μας βγουν σε καλό. Οκ τα κινητά μας δουλεύουν κ είναι σε ένα καλό επίπεδο, ότι εμφανίζονται συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, με 16gb ram, με κάμερες με 56 φακούς, αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, δονητη αποσπώμενο πίσω από την μπαταρία κτλ με κουράζει και το βρίσκω ως ένα βαθμό ανούσιο
Στάλθηκε από το MI 5s μου
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ερώτηση.
Δεν έχω καταφέρει να στείλω από το κινητό βίντεο στην Smart TV (Samsung).
Τις φωτογραφίες τις στέλνει κανονικά. Το video γιοκ. Το επιλέγω, το στέλνω στην τηλεόραση (την βρίσκει κανονικά) αλλά αναπαραγωγή δεν γίνεται.
Ότι rom και να είχα, ότι Xiaomi και να είχα - έχω, βίντεο στην TV δεν μπορώ να στείλω. Γεράματα;;;;
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της samsung από play store.
Ο/H Firem@n έγραψε:
Πάντως, θα έπρεπε να αναπαράγει χωρίς γκουχ μουχ. Κάτι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τί.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
Παιδες καλησπερα! Μηπως υπαρχει κανενα θεμα με την μπαταρια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0