Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν και είσαι με developer οπότε λογικά θα έπρεπε να έχεις καλύτερους χρόνους.

Εάν αφήσεις το τηλέφωνο στο έλεος των εφαρμογών...3,5 ώρες SOT βγάζεις.
      Εάν σκαλίσεις λίγο τα δικαιώματα, τις αυτόματες ενάρξεις και τις ρυθμίσεις Goolge, θα πάς 4-4,5...ίσως και 5 (σε μία ημέρα χρήσης)

Εάν απεγκαταστήσεις το FB και το Instagram (10,6% είναι μεγάλο ποσοστό για εφαρμογή...εκτός εάν ασχολείσαι μόνο με αυτό...) θα πάρεις κατευθείαν 0,5h SOT. Κάνουν μεγάλη ζημιά. Τουλάχιστον κλείσε τις ενημερώσεις τους στο παρασκήνιο.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν και είσαι με developer οπότε λογικά θα έπρεπε να έχεις καλύτερους χρόνους.

Εάν αφήσεις το τηλέφωνο στο έλεος των εφαρμογών...3,5 ώρες SOT βγάζεις.
      Εάν σκαλίσεις λίγο τα δικαιώματα, τις αυτόματες ενάρξεις και τις ρυθμίσεις Goolge, θα πάς 4-4,5...ίσως και 5 (σε μία ημέρα χρήσης)

Εάν απεγκαταστήσεις το FB και το Instagram (10,6% είναι μεγάλο ποσοστό για εφαρμογή...εκτός εάν ασχολείσαι μόνο με αυτό...) θα πάρεις κατευθείαν 0,5h SOT. Κάνουν μεγάλη ζημιά. Τουλάχιστον κλείσε τις ενημερώσεις τους στο παρασκήνιο.
      Σ ευχαριστω πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι η χρηση που κανω στο κινητο και οι εφαρμογες που ασχολουμαι ειναι αυτες: το Instagram, το FB, καμερα και ιντερνετ. Οταν ανοιγω ομως αυτες τις εφαρμογες δεν τις αφηνω ποτε στο παρασκηνιο, κανω παντα εκκαθαριση της προσωρινης μνημης. Και εχω τα αποτελεσματα που ειδες πιο πανω.
    • Ο/H chris miphone5s έγραψε:

Σ ευχαριστω πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι η χρηση που κανω στο κινητο ειναι: το Instagram, το FB, καμερα και ιντερνετ. Οταν ανοιγω ομως αυτες τις εφαρμογες δεν τις αφηνω ποτε στο παρασκηνιο, κανω παντα εκκαθαριση της προσωρινης μνημης. Και εχω τα αποτελεσματα που ειδες πιο πανω.
      Εάν δεν του κόψεις την φόρα (με τις ρυθμίσεις της καταπληκτικής σε αυτόν τον τομέα miui) κάνουν ότι θέλουν στο παρασκήνιο. Πρέπει να τους πεις STOP...για να σταματήσουν. Αλλιώς θεωρούν ότι έχουν το ελευθέρας!
      Και οι δύο εφαρμογές, FB και Instagram, και μόνο που αναπνέουν, καίνε μπόλικο καύσιμο! :D

Τί αναλογία wifi/4G έχει ο παραπάνω χρόνος που αναφέρεις;
    • Διαφήμιση
    • 4G-> δεν ξερω ακριβως το χρονο να σ απαντησω, αλλα ποτε δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο, το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω στις εφαρμογες. (χαζευοντας κανα 7-10 λεπτα 4-5 φορες την ημερα)

wifi-> ανοιχτο περιπου 5+ ωρες
    • Ο/H chris miphone5s έγραψε:

4G-> δεν ξερω ακριβως το χρονο να σ απαντησω, αλλα ποτε δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο, το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω στις εφαρμογες. (χαζευοντας κανα 7-10 λεπτα 4-5 φορες την ημερα)

wifi-> ανοιχτο σιγουρα 5+ ωρες
      Οκ. Κατανοητό όλο αυτό.
      Αλλά το SOT είναι χρόνος στον οποίο η οθόνη είναι ανοιχτή. "Γράφει" δηλαδή όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Δεν μας πολυνοιάζει τί γίνεται όταν το τηλέφωνο κοιμάται.
      Επίσης, όσο και εάν αυτό που θα πώ σου φαίνεται περίεργο, όσο περισσότερο χρόνο χρησιμοποιείς την συσκευή, τόσο περισσότερο SOT γράφει!

Άρα, το 3,5 ώρες ναι μεν είναι ένας "κακός" χρόνος εκ πρώτης όψεως, αλλά εξαρτάται πώς βγήκε. Δηλαδή, εάν βγήκε σε 1,5-2 ημέρες και με 4G/wifi 50/50 (εν ώρα χρήσης αυτό) τότε είναι καλά (για το κινητό μας...)
      Εάν βγήκε σε 1 ημέρα και με 4G/wifi 20/80, τότε δεν είναι καλό.

Αυτό που έχω να σου πώ για το SOT είναι το εξής : Ακόμα και ο Einstain , ο πατέρας της θεωρίας της σχετικότητας, θα δυσκολευόταν να περιγράψει το πόσο σχετικό είναι το αποτέλεσμα του SOT! :shock:
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H chris miphone5s έγραψε:

4G-> δεν ξερω ακριβως το χρονο να σ απαντησω, αλλα ποτε δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο, το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω στις εφαρμογες. (χαζευοντας κανα 7-10 λεπτα 4-5 φορες την ημερα)

wifi-> ανοιχτο σιγουρα 5+ ωρες
      Οκ. Κατανοητό όλο αυτό.Αλλά το SOT είναι χρόνος στον οποίο η οθόνη είναι ανοιχτή. "Γράφει" δηλαδή όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Δεν μας πολυνοιάζει τί γίνεται όταν το τηλέφωνο κοιμάται.
      Επίσης, όσο και εάν αυτό που θα πώ σου φαίνεται περίεργο, όσο περισσότερο χρόνο χρησιμοποιείς την συσκευή, τόσο περισσότερο SOT γράφει!

Άρα, το 3,5 ώρες ναι μεν είναι ένας "κακός" χρόνος εκ πρώτης όψεως, αλλά εξαρτάται πώς βγήκε. Δηλαδή, εάν βγήκες σε 1,5-2 ημέρες και με 4G/wifi 50/50 (εν ώρα χρήσης αυτό) τότε είναι καλά (για το κινητό μας...)
      Εάν βγήκε σε 1 ημέρα και με 4G/wifi 20/80, τότε δεν είναι καλό.

Αυτό που έχω να σου πώ για το SOT είναι το εξής : Ακόμα και ο Einstain , ο πατέρας της θεωρίας της σχετικότητας, θα δυσκολευόταν να περιγράψει το πόσο σχετικό είναι το αποτέλεσμα του SOT! :shock:
      Καταλαβα. Το μονο που μπορω να σ πω ειναι οτι βγηκε σε 1 ημερα και 1 ωρα. Και γενικα που το παρακολουθω το κινητο μου βγαζει 1 ημερα ακριβως και κτ ψηλα, μετα θελει φορτιση. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!
    • όταν όλα είναι ανοιχτά και ειδικά όταν υπάρχει fb τόσο πάει . Δεν έχει κάτι η συσκευή σου. Άντε να πάνω κάτω να είχες παραπάνω κάνα μισάωρο λόγω σήματος τηλεφωνίας κλπ κλπ . Δυστυχώς αυτά τα σκορ βλέπω και στις γυναίκας μου. Τώρα αν είχες 4ώρο σε δύο ημέρες απλά θα έλεγα ότι είναι σούπερ. Κάποτε βγάζαμε 6.30 ώρες σε μιά ημέρα αλλά αυτά κάποτε...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

όταν όλα είναι ανοιχτά και ειδικά όταν υπάρχει fb τόσο πάει . Δεν έχει κάτι η συσκευή σου. Άντε να πάνω κάτω να είχες παραπάνω κάνα μισάωρο λόγω σήματος τηλεφωνίας κλπ κλπ . Δυστυχώς αυτά τα σκορ βλέπω και στις γυναίκας μου. Τώρα αν είχες 4ώρο σε δύο ημέρες απλά θα έλεγα ότι είναι σούπερ. Κάποτε βγάζαμε 6.30 ώρες σε μιά ημέρα αλλά αυτά κάποτε...
      Πιο πολυ αυτο με ενδιαφερε να μαθω, αν εχει κατι η συσκευη ή η μπαταρια αρχισε να κανει νουμερα. Οποτε απο αυτα που μ ειπατε βγηκε το συμπερασμα :thumbsup:
    • Καλησπέρα στην παρέα! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο "μέρος" για την ερώτηση μου. Έχω το mi5s ένα χρόνο περίπου και το τελευταίο διάστημα (2 μήνες περίπου) παρατήρησα στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μια σκιά, σαν κάτι να έχει καεί. Αργότερα επεκτάθηκε και πιο κάτω και νομίζω ότι πλέον είναι σταθερά έτσι χωρίς να μεγαλώνει. Δεν φαίνεται σε μαύρη οθόνη, μόνο σε ανοιχτόχρωμες και κυρίως σε λευκό φόντο. Παίζει να έχουν καεί pixels;
      Images
      • IMG_20180527_133630.jpg

153,06 kB, 777×1.037, viewed 100 times
    • Ο/H tzimis έγραψε:

Παίζει να έχουν καεί pixels;
      φαίνεται να είναι πίεση της οθόνης από κάποιο στράβωμα.
      Δεν διορθώνεται και σιγά σιγά θα μεγαλώσει λιγάκι.
      Δες το κινητό σου γύρω-γύρω αν έχει κάποιο στράβωμα-πάτημα.
      Κυρίως από την "απέναντί" πλευρά.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H tzimis έγραψε:

Παίζει να έχουν καεί pixels;
      φαίνεται να είναι πίεση της οθόνης από κάποιο στράβωμα.Δεν διορθώνεται και σιγά σιγά θα μεγαλώσει λιγάκι.
      Δες το κινητό σου γύρω-γύρω αν έχει κάποιο στράβωμα-πάτημα.
      Κυρίως από την "απέναντί" πλευρά.
      Δεν φαίνεται να έχει κάτι σε στραβωμα. Δηλαδή δεν θα διορθωθεί με αλλαγή οθόνης;
    • Διαφήμιση
    • Ναι, φυσικά θα διορθωθεί αλλά αν υπάρχει θέμα με το πλαίσιο του κινητού ίσως ξανα γίνει.