Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H gkoutsou έγραψε:
1. Το 3D Touch το έχει δουλέψει κανείς; Εγώ όσες φορές και να προσπάθησα δεν μου βγάζει κάποιο άλλο μενού. Το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Μήπως δεν το υποστηρίζει η ρομ;
Το 3d touch υπάρχει και λειτουργεί μόνο στο mi5s 4/128. Εγώ έχω την eu dev 7.1.12 εν αναμονή της νέας xtrv και λειτουργεί κανονικά εφόσον βέβαια το υποστηρίζει η εφαρμογή.
π. χ. Στο homescreen αν πατήσεις με δύναμη στο γραναζακι των ρυθμίσεων σου βγάζει τις επιπλέον επιλογές. Αν δεν έχει να βγάλει τρέμει το εικονίδιο αριστερά δεξιά. -
Εχω την αίσθηση ότι είναι θέμα script, γιατί σε forum του εξωτερικού βρήκαν ότι υπάρχει ο κώδικας αλλά είναι απενεργοποιημένος στα μικρότερα μοντέλα. Τον ενεργοποιησαν χρήστες και δούλευε μια χαρά.
Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
-
Μια αναζήτηση στις παλιότερες αναρτήσεις θα σε πείσει! :pAnyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Άρα όσον αφορά την αρχική μου ερώτηση 3 τα τινά (εφόσον το υποστηρίζει το δικό μου κινητό):
1. Ή δεν το υποστηρίζει η global official.
2. Ή κάτι κάνω λάθος εγώ στο πάτημα.
3. Ή έχει πρόβλημα το κινητό.
Βέβαια εάν είναι θέμα script μπορούμε να αποκλείσουμε την επιλογή 3. Και μας μένουν οι άλλες 2. Για να δούμε.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με δοκιμές που έκανα στη συνέχεια, τελικά το υποστηρίζει και κέρδισε η επιλογή Νο.2.
Θέλει πολύ καλό πάτημα - στο όριο που αρχίζει να παραμορφώνει η οθόνη και λες τώρα θα σπάσει - ραγίσει! -
Ο/H gkoutsou έγραψε:
Άρα όσον αφορά την αρχική μου ερώτηση 3 τα τινά (εφόσον το υποστηρίζει το δικό μου κινητό):
Βέβαια εάν είναι θέμα script μπορούμε να αποκλείσουμε την επιλογή 3. Και μας μένουν οι άλλες 2. Για να δούμε.
Το πάτημα κι εγώ τώρα το πέτυχα, μετά από 4 μέρες. Θέλει πρώτα πιο απαλά και μετά να το πιέσεις. Μην το φοβηθείς.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Ο/H gkoutsou έγραψε:
Σε ευχαριστώ φίλε μου. -
Ο/H ronin13 έγραψε:
Εχω την αίσθηση ότι είναι θέμα script, γιατί σε forum του εξωτερικού βρήκαν ότι υπάρχει ο κώδικας αλλά είναι απενεργοποιημένος στα μικρότερα μοντέλα. Τον ενεργοποιησαν χρήστες και δούλευε μια χαρά.
Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα.
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ο/H ronin13 έγραψε:
Έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο παρόν νήμα.
Μπορεί να κάνω λάθος, τί να πω. Το είχα διαβάσει πριν από 1-2 μήνες νομίζω.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist. -
-
Άρα δεν είναι θέμα hardware.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0