Καλησπέρα! Κάτοχος μιας εβδομάδας mi5s και εγώ, τούμπανο η συσκευή με το μονο μελανό σημείο το fingerprint sensor... Θελω την γνώμη σας... Την συσκευή την πήρα απο banggood και μου ήρθε με global rom αλλα με ξεκλείδωμενο bootloader. Αρχιζω τα πειράματα με διάφορες ρομ και ενω εχω φλασαρει 3 φορές global και developer με flahtool ο bootloader δεν κλειδωσε ποτέ... Τι κινητά μας στέλνουν? Τους έστειλα μνμ και μου απάντησαν οτι ολα καλά είναι με την συσκευή και να μην ανησυχώ! Φυσικά το πακέτο δεν ήταν σφραγισμένο...
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Συνήθως δεν κλειδώνει εκτός εάν εσύ δώσεις clean all and lock
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα.. Έβαλα και εγώ την XTRV_arΩma_7.8.31 μαζί με την google κάμερα. Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα και δείχνει ότι είναι πιο γρήγορο το κινητό σε όλα αλλά η google κάμερα δεν δουλεύει. Με το που την ανοίγω κρασάρει. Μπορώ να κάνω κάτι;;
-
-
Ο/H tsine έγραψε:
Υπερβολικό θα έλεγα! Μπας κ φορτισες και μας τρολαρεις???
Αν όχι ο @demakhs έχει πάθει εγκεφαλικό απο την έκπληξη!
Πάντως κ εμένα η 7.8.31 arΩma μετά από μια βδομάδα καλά σημάδια μου δείχνει!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο μετρητής της μπαταρίας πίνει Άμστελ με έξτρα αλκοόλ.......χίκου!!!
Η μπαταρία όντως, τα πάει καλύτερα από πριν...που να ΧΑ κάνει κ καθαρή εγκατάσταση...είμαι πολύ κοντά όμως...σχεδόν δίπλα..αν κ το κινητάκι λειτουργεί άψογα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και η καινούργια 7.9.7 μια χαρά μέχρι στιγμής. Το swift key μου φαίνεται πως είναι λίγο πιο αργό. Ίσως βαριέται τέτοια ώρα.
-
Ο/H gvoi έγραψε:
Ο/H tsine έγραψε:
Υπερβολικό θα έλεγα! Μπας κ φορτισες και μας τρολαρεις???
Αν όχι ο @demakhs έχει πάθει εγκεφαλικό απο την έκπληξη!
Πάντως κ εμένα η 7.8.31 arΩma μετά από μια βδομάδα καλά σημάδια μου δείχνει!
Στάλθηκε από το MI 5s μου
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
Το changelog βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο τέλος της ανακοίνωσης κυκλοφορίας της rom [XTRV-7.9.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/09 23:26)
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Το changelog βρίσκεται ΠΑΝΤΑ στο τέλος της ανακοίνωσης κυκλοφορίας της rom [XTRV-7.9.7 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 08/09 23:26)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0