ασχολείσαι ακόμα με τα sot μωρέ?
είπαμε, ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!
είπαμε, ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔηλαδή αν κλείσουμε οποίες δεν μας ενδιαφέρουν θα δούμε διαφορά? Αλλά όμως πέφτει και όταν είναι κλειστά τα δεδομέναΟ/H pavlidisc έγραψε:
"Ασφάλεια" - "Κατανάλωση δεδομένων" - "Περιορισμός χρήσης δεδομένων" ....τρεις τελείες επάνω δεξιά... " Σύνδεση παρασκηνίου" .
Προτείνω να ψαχτείτε λίγο με την συγκεκριμένη ρύθμιση. Αναλόγως με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε την συσκευή σας μέχρι σήμερα, μπορεί να έχετε από μηδενικά έως εξωφρενικά καλά αποτελέσματα σε ότι αφορά την απόδοση της μπαταρίας.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟΝ
Και μία μικρή ιστορική αναδρομή, γιατί εάν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει.
Πάω πίσω στο μακρινό 2010, όταν το iOS4 σου έδινε την δυνατότητα να ορίσεις τις ελευθερίες κάθε μίας εφαρμογής όταν αυτή θα έτρεχε στο παρασκήνιο.
Χώρισε τις ελευθερίες σε :
- Backround services
- Location updates
- Implicit broadcast
Αποτέλεσμα; Το iPhone με 1400mah μπαταρία είχε την ίδια αναμονή που είχαν Android με υπερδιπλάσιας χωρητικότητας μπαταρίες. Android τα ποία τα φόρτιζες, τα έβαζες στην τσέπη, τα έβγαζες μετά από μισή ώρα και είχαν χάσει 50% μπαταρία...και έσπαγες το κεφάλι σου να βρεις πού πήγαν τόσα mah χωρίς καν να ακουμπήσεις την συσκευή.
Φυσικά, τότε όλοι οι Android Power users έσπευσαν να πουν ότι αυτό δεν είναι πραγματικό multitasking. Αλλά οκ...την άποψη και τον τρόπο σκέψης και έκφρασης των ρομποτόπληκτων (εγώ είμαι μηλόπληκτος) την ξέρουμε...οπότε αυτό ήταν κάτι το απολύτως αναμενόμενο.
Απ' ότι ξέρω, 7 χρόνια μετά, το συγκεκριμένο ατού το ενσωμάτωσε και η Google στο Oreo.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση, ήταν ένα από τα αρκετά πράγματα που με άφησαν άφωνο στην miui.
ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΟFF
Γράφεις σε λάθος ... απειλή....Ο/H kioul έγραψε:
Καλησπερα παιδιά. Η εχουμε καμια κενουρια ενειμερωσει για το mi5 plus???
Ανεβασμένο σε βλέπω, αποφάσισες να τους ενοχλείς πάλι.....????????Ο/H demakhs έγραψε:
Γράφεις σε λάθος ... απειλή....