Με τα πολλά το κατάφερα! Ευχαριστώ! Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει το εικονίδιο με τα "Θέματα" στην 8.4.19 . Και δε μπορώ και να κατεβάσω από τα θέματα που υπάρχουν μέσα στις ρυθμίσεις. Περίεργο μου φάνηκε.
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
@mike
Είναι γνωστό εδώ και καιρό.
Άλλαξε το region σε Ινδία ή άλλη χώρα εκτός Ευρώπης προσωρινά και θα εμφανιστεί.
Μετά γύρισε πίσω σε Ελλάδα!
Το βρήκα, δες και εδώ:
[Miui] Προσωρινή αναστολή των υπηρεσιών μηνυμάτων & Mi Themes στις ευρωπαϊκές χώρες -
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να σας καλά. Άρα δεν έχει να κάνει με τη ρομ σωστά; Είναι γενικό φαινόμενο:p
-
Θα στρώσει σύμφωνα με τα λεγόμενα των mod. Δεν έκανες κάτι λάθος.
-
Καλημέρα σε όλους,
Με έχεις πιάσει εδώ και καιρό η φαγούρα καθώς έχω κλείσει ήδη 17-18 μήνες με το εργαλείο και δεν μπορώ να καταλήξω σε επόμενη συσκευή.
Το mix 2s μου φαίνεται ακριβό και με προβληματίζει και η μπαταρία του.
Το mi note 3 είναι μια χαρά κινητό αλλά δεν το λες και αναβάθμιση από το mi 5s.
Σκέφτομαι να περιμένω το mi7 ή το mi note 4 αλλά είτε θα είναι πολύ ακριβό και πιθανόν να αργήσει να είναι διαθέσιμο (το mi7) ενώ το mi note 4 δεν ξέρουμε καν πότε θα εμφανιστεί.
Απασχολεί κανέναν άλλο αυτό το ερώτημα; Αν ναι τι έχετε να προτείνετε; -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Απασχολεί κανέναν άλλο αυτό το ερώτημα; Αν ναι τι έχετε να προτείνετε;
-
@annonnaki
Το mi mix 2 Chiron δεν σου κάνει δηλαδή; Το πρόσεξες; Και για 290€ δεν παίζεται αυτή τη στιγμή... -
Εφόσον βάζεις παράμετρους
1) την τιμή
2) την "άμεση" διαθεσιμότητα
τότε νομίζω ότι πας προς MIX2.
Είναι σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με το Mi5s. Μεγάλη αναβάθμιση θα την έλεγα. Τεράστια μην σε πω. Βασικά... καμία σχέση οι 2 συσκευές!
ΥΓ. Mi Note 3 ούτε εγώ θα έπαιρνα γιατί όπως είπες και εσύ δεν το θεωρώ αναβάθμιση.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το mix2 παιδιά το είχα κάνει παραγγελία πριν κανά 5μηνο και μου έστειλαν μήνυμα για έλλειψη διαθεσιμότητας και καθυστερήσεις και το ακύρωσα.
Σαφώς είναι αναβάθμιση και μάλιστα σε τιμή λιχουδιά πλέον.
Απλά νιώθω ότι είναι λιγουλάκι παλιό. Θα ήθελα πχ να πάρω μοντέλο 2018. Επίσης συνυπολογίζω και τον παράγοντα παρουσίαση νέας συσκευής. Δίνω σήμερα παραγγελία, παραλαμβάνω σε 20 ημέρες και έρχεται η xiaomi μέσα στο καλοκαίρι που εγώ θα το καμαρώνω και βγάζει κανένα mi mix 3 και αρχίζει εκ νέου η φαγούρα.
Έτσι όπως το βλέπω η διετία πάνω κάτω μου ταιριάζει (αλλά δεν μου αρέσει) περισσότερο. Πήρα mi5s Χριστούγεννα 2017 θα πάω Σεπτέμβριο+ 2018 για mi7 ή mix 2s αν έχει πέσει η τιμή ή κάποια καινούργια έκπληξη. -
Αν θέλεις να δώσεις 500€+ καλά κάνεις... Για 290€ δεν παίρνεις τέτοιο τηλέφωνο πουθενά και ποτέ. Μόνο μεταχειρισμένο.
Για να πέσει το mix2s σε αυτά τα επίπεδα θέλεις το mix3s στην αγορά και ένα εξάμηνο καθυστέρηση πάνω.
Πάντα θα έχει βγει κάτι καλλίτερο για να πάρεις φθηνά ένα τηλέφωνο.
Αν δε σε φτάνει ο sd835 με 6GB ram και ζητάς πάντα το τελευταίο μοντέλο δεν βγάζεις άκρη. -
Όχι φίλε μου προφανώς έχει να κάνει με ψυχολογικά αίτια. Δεν είναι θέμα specs. Και ο 821 του mi5s σφαίρα πάει με τα 4 gb ram. Και το mi note 3 με τον 660 και 6 gb ram μια χαρά μου φάνηκε 2 μέρες που το είχα στα χέρια μου.
Κοίτα που με ψήνετε ρε μπαγασες να πάω στο άλλο thread του mix 2. Τεσπα σορυ για το σχετικό off topic και ευχαριστώ για τις συμβουλές. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0