Μπορεί να είναι τα windows ή ακόμα και ο επεξεργαστής εάν είναι ryzen ...
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
ειναι ο ryzen 3 1300x
-
Δοκίμασε να βάλεις usb hub και λογικά θα το αναγνωρίσει
-
Οκ σε ευχαριστώ πολύ
-
-
Ο/H strase έγραψε:
Καλημέρα και από μένα παιδιά μια ερωτησούλα σε εσάς του γκουρού του κινητού.
Επειδή δεν βλέπω κάτι σε update πλέον από την Xiaomi για miui 11 και με το 10.2 η μπαταρία αν και καινούργια δεν κρατάει καθόλου έχετε να προτείνεται κάποια άλλη rom να βάλω;
-
Πιο πιθανό βρίσκω η μπαταρία να μην είναι καλής ποιότητας
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πιο πιθανό βρίσκω η μπαταρία να μην είναι καλής ποιότητας
-
Παιδιά καλησπέρα είχα δώσει το τηλέφωνο για να εξυπηρετήσω μια φίλη που είχε χαλάσει το δικό της... Μην τα πολύ λέω όταν το πήρα έκανα hard reset απο τα κουπιά τώρα που πήγα να το δώσω στην αδερφή μου δεν περνάει το μαιλ της ούτε το δικό μου του Google μου ζητάει το τελευταίο λογαριασμό που συνδέθηκε δηλαδή της φίλη μου έχει συνάντηση κάποιος το ίδιο;;;
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι, κλασικό πλέον, είναι το factory reset protection (FRP) της google, πρέπει να βάλεις το email της φίλης σου και μετά να κάνεις sign out το email ώστε να μπορείς να συνδέσεις νέο λογαριασμό
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ναι, κλασικό πλέον, είναι το factory reset protection (FRP) της google, πρέπει να βάλεις το email της φίλης σου και μετά να κάνεις sign out το email ώστε να μπορείς να συνδέσεις νέο λογαριασμό
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tarnanas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα είχα δώσει το τηλέφωνο για να εξυπηρετήσω μια φίλη που είχε χαλάσει το δικό της... Μην τα πολύ λέω όταν το πήρα έκανα hard reset απο τα κουπιά τώρα που πήγα να το δώσω στην αδερφή μου δεν περνάει το μαιλ της ούτε το δικό μου του Google μου ζητάει το τελευταίο λογαριασμό που συνδέθηκε δηλαδή της φίλη μου έχει συνάντηση κάποιος το ίδιο;;;
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0