Παιδια καλημέρα . Ακολούθησα τον οδηγο . .Πριν κανα μηνα περασα την official global 8.0.4.0 που την ειχα περαση ολα οκ αλλα το κινητό κρασαρε οταν έβλεπα gif στο Facebook η βιντεο στο YouTube . Σήμερα που βρήκα Χρόνο εκανα φορμάτ αλλα τίποτα τα ιδια .Οποτε ξαναφλασαρα την 8.0.4.0 που ξανακατεβασα απο το λινκ που εχετε δώσει .Ολα οκ .Το προβλημα τωρα είναι οτι δεν μου βγάζει αναβαθμηση ενώ πριν την είχε παρει και μου ειχαν βγει τα Ελληνικά κανονικά .Καμια προταση .εκανα κατι λάθος και δεν μου βγαίνει το update ?
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
Μήπως την ανακάλεσαν την ρομ;
Άκυρο,τώρα είδα το κινητό σου, σίγουρα έχει γίνει ανάκληση. -
Ανάκληση ε!!! Οκ βασικα κρασαρε παλι ολο το κινιτο στο Facebook .Το παθαίνει κανεις αλλος αυτό ?Να βλέπεις δηλαδή gif στο Facebook η βιντεο στο youtube και να κρασαρει το κινητό του ?
-
Καλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon??
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Καλησπέρα!!Μπορούμε να περάσουμε με fastboot method απο ξεκλειδωτο China stable σε global stable όπως στα Snapdragon??
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
υπάρχει κάποιος οδηγός? -
-
σορυ εννοούσα με mi flash όπως εδω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Θεωρητικά θα δουλέψει το Mi Flash αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader, δεν έχει λόγο να μην δουλέψει, front-end είναι για τα scripts μέσα στην fastboot που κάνουν όλη τη δουλειά. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει μια φορά ανεπιτυχώς, αλλά δεν είχα το χρόνο να κάτσω να το ψάξω, άνοιξα sp flash, φλάσαρα, boot-αρε το κινητό, τέλος. Δεν υπάρχει λόγος στο nikel (και γενικά στα MTK) να καταφεύγει κάποιος σε fastboot flashing μέσω Mi Flash, τη στιγμή που το sp flash κάνει την ίδια δουλειά και δεν το ενδιαφέρει αν είσαι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Θεωρητικά θα δουλέψει το Mi Flash αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader, δεν έχει λόγο να μην δουλέψει, front-end είναι για τα scripts μέσα στην fastboot που κάνουν όλη τη δουλειά. Προσωπικά το έχω δοκιμάσει μια φορά ανεπιτυχώς, αλλά δεν είχα το χρόνο να κάτσω να το ψάξω, άνοιξα sp flash, φλάσαρα, boot-αρε το κινητό, τέλος. Δεν υπάρχει λόγος στο nikel (και γενικά στα MTK) να καταφεύγει κάποιος σε fastboot flashing μέσω Mi Flash, τη στιγμή που το sp flash κάνει την ίδια δουλειά και δεν το ενδιαφέρει αν είσαι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος.
ευχαριστώ απλα το ρώτησα γιατί το εχω δει κ στο youtube με μια έκδοση που δεν θυμάμαι mi flash.... κατι αλλο το δεύτερο που εχω παραλάβει κινητό ηταν με global stable rom ζελατινα κιολας του εκανα αναβαθμιση στην 8.0.4.0 και δεν εχω τα ελληνικά που εχει δωσει σαυτη την έκδοση... πως γίνεται αυτό.... την ξανακατεβαζω τωρα απο miui. eu να την περασω με updater πάλι -
Ο/H scorpio3 έγραψε:
ευχαριστώ απλα το ρώτησα γιατί το εχω δει κ στο youtube με μια έκδοση που δεν θυμάμαι mi flash.... κατι αλλο το δεύτερο που εχω παραλάβει κινητό ηταν με global stable rom ζελατινα κιολας του εκανα αναβαθμιση στην 8.0.4.0 και δεν εχω τα ελληνικά που εχει δωσει σαυτη την έκδοση... πως γίνεται αυτό.... την ξανακατεβαζω τωρα απο miui. eu να την περασω με updater πάλι
...θα έλεγα αν δεν τις είχαν αποσύρει και τις 4. Σήμερα βγήκε μια Nightly 8.1.7.0 και θα δούμε πότε και αν θα τη δώσουν και πότε και αν θα ανακληθεί και αυτή.
Συμβουλή δική μου (προσωπική), αν εκτιμάς την ψυχική σου υγεία, πήγαινε σε μια Global Developer ή ακόμα καλύτερη στην XTRV dev. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
ευχαριστώ απλα το ρώτησα γιατί το εχω δει κ στο youtube με μια έκδοση που δεν θυμάμαι mi flash.... κατι αλλο το δεύτερο που εχω παραλάβει κινητό ηταν με global stable rom ζελατινα κιολας του εκανα αναβαθμιση στην 8.0.4.0 και δεν εχω τα ελληνικά που εχει δωσει σαυτη την έκδοση... πως γίνεται αυτό.... την ξανακατεβαζω τωρα απο miui. eu να την περασω με updater πάλι
...θα έλεγα αν δεν τις είχαν αποσύρει και τις 4. Σήμερα βγήκε μια Nightly 8.1.7.0 και θα δούμε πότε και αν θα τη δώσουν και πότε και αν θα ανακληθεί και αυτή.
Συμβουλή δική μου (προσωπική), αν εκτιμάς την ψυχική σου υγεία, πήγαινε σε μια Global Developer ή ακόμα καλύτερη στην XTRV dev.
σευχαριστω πολυ φιλε δεν την δουλεψα αυτην την συσκευή πολυ νομιζα ειχε βγει global stable σταθερή με ελληνικά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα