θα πεταξω χυμα το συγκεκριμενο φακελο nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global και αυτο ηταν θα γινει αναβαθμιση σε V8.2.1.0.MBFMIDL.θα εχει κανονικα ελληνικο μενου και ενημερωσεις και οποσδηποτε playstore?Ευχαριστω πολυ
Μα τα έχεις ήδη όλα αυτά με την ρομ που έχετε, αν ο μόνος λόγος αλλαγής είναι αυτός δεν χρειάζεται να το κάνετε.
Η stable δεν θα σας δώσει κάτι περισσότερο από αυτά που έχει ήδη η developer rom.
Και λέμε ξανά...η ρομ που έχεις στο κινητό είναι εργοστασιακή, δεν είναι μαϊμού !
εχω πρόβλημα δεν με αφηνει να τρεκσω το MTK_Driver_Installer_.1352 ext τρέχοντας το DriverInstaller.exe ως διαχειριστής αλλα ουτε καν απλα. μου βγαζη μυνιμα μη δυνατη εκτελεση της εφαρμογεις στον υπολογιστη. προσπαθησα να κανω και επιληση του προβλήματος αλλα παλι δεν εκανε τπτ... εχω λαπτοπ με windows 10pro καμια ιδεα κανεις?
Δεν είναι ανάγκη να διαβάσεις όλο τον οδηγό. Απλά κάνε απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής (επιλογή 1), και μετά την επανεκκίνηση βάλε τους drivers για Mediatek (επιλογή 4).
ωραια σε ευχαριστω να σου κανω δυο ερωτήσεις που εχω απορια το προγραμα αυτό περναει τα drivers opote den xreiazete να τρεκσω το instaler η πρεπει να το τρεκσς τωρα κανονικα??? και ακομα μια ερωτηση ο υπολογιστησ βλεπω ότι τρεχει σε λειτουργια δοκιμης ( μου το γραφει κατω κατω δεξια) πωσ τον γυρναω στο κανονικο μετα??
Δεν χρειάζεται να τρέξεις τον άλλο installer. Μπήκαν οι drivers μια χαρά. Όταν τελειώσεις με το Flash μπορείς να ενεργοποιήσεις εκ νέου τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής με την επιλογή 2.
ωραια καφε εφτιαξα ( τον δευτερο) παω να δω τι θα καταφερω σημερα ( μαλλον κατι θα κανει μπαμ αλλα δεν ξερω τι....) εάν όλα πανε καλα θα σας στειλω σε λιγο ευχαριστω πολυ
=============== Ιουλ 4th 2017, 12:31pm ===============
ακομα ένα μικρο πρόβλημα είμαι στο βημα για αντικατασταση του original cust img και ενώ εκανα extact την ρομ μεσα υπαρχει μονο ένα αρχειο το οποιο δεν μπορω να το ανοιξω με καποιο πρόγραμμα καμια ιδεα?