το εκανα αποσυμπιεση και μου εμφανισε το αρχειο nikel_global_images_V8.2.1.0.MBFMIDL_20170424.0000.00_6.0_global_4306c328e9 που δεν μπορω αυτό το αρχειο να μπω μεσα για να αλλακσω το origina cust img που από τον οδυγο καταλαβα ότι είναι μεσα στο αρχειο της ρομ
Καρφιτσωμένο Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
- Οδηγός
- Flash Tool
- RedMi Note 4
- MIUI V8
-
-
-
οκ το βρηκα σε υχαριστω και παλι και συγνωμη για ολεσ της ερωτήσεις μου απλα είμαι σκραπασ σε αυτό το επιπεδο
=============== Ιουλ 4th 2017, 1:00pm ===============
τα καταφερα και εβαλα το κινητο να ανοιξει τωρα και περιμενω να πω και εγω κατι που βρηκα τωρα καθως πατουσα το download και εκανα την συνδεση μου εβγαζε error προσπαθησα χωρις να πατησω κατι και παλι μου το εβγαλε. ξανα εκανα παλι το download και τα ξαναδοκιμασα και τπτ αυτό που εκανα ηταν να πατησω download ενώ το ειχα συνδεδεμενο και το αποσυνδεσα και το ξανα συνδεσα και επιασε αμεσως -
Σε 32bit windows δεν δουλευουν οι drivers
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν είναι ανάγκη να διαβάσεις όλο τον οδηγό. Απλά κάνε απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής (επιλογή 1), και μετά την επανεκκίνηση βάλε τους drivers για Mediatek (επιλογή 4).
kai to SP flash tool δεν κάνει τίποτα δεν αναγνωρίζει την συσκευή.
κώλησα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. το κινητό δεν αναγνωρίζει την sim και πρέπει να κάνω την διαδικασία για να το επαναφέρω
HelppXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Πρέπει να διαγράψεις τους drivers kedacom ---> Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error)
-
-
Ακόμα Kedacom το βλέπει ? Κάνε και μία επανεκκίνηση τον υπολογιστή.
Αν δεν βάλε να φορτίζει και το βλέπεις αύριο με καθαρό μυαλό. -
λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc .
καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη.
τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ
Ολα καλά πλέων ΟΚ επιτέλους τωρα κάνω αναβάθμιση στην τελευταία με UpdateXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Μπράβο σου που τα κατάφερες!
Ο τολμών νικά! -
Ο/H dajannis έγραψε:
λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc .
καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη.
τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ
Ολα καλά πλέων ΟΚ επιτέλους τωρα κάνω αναβάθμιση στην τελευταία με Update
"Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή...."
To Mi flash τώρα είναι τελείως διαφορετικό πράγμα και όντως θέλει το κινητό ανοιχτό και σε fastboot mode. Μην μπερδευόμαστε όμως γιατί τα σημεία είναι λεπτά. Διαβάζουμε καλά τους οδηγούς. -
@BanditGR
3 φορές το διάβασα αλλα αν το μυαλό διαβάζει με προδιατεθειμένη συμβατή αντίληψη δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί του χαχαχαχ
Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα