Καλησπέρα σας. Μπορώ με αυτόν τον τρόπο να περάσω και miui 10άρα rom;
ευχαριστώ
Μπορείς ναι, αρκεί να βγει μια MIUI 10 ROM σε fastboot μορφή. Μέχρι στιγμής όλες οι 10αρες για το nikel έχουν βγει σε recovery μορφή, οπότε αυτός ο οδηγός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτή την περίπτωση.
Καλησπερα κ απο μενα.Εχω κανει ολα τα βηματα,δλδ οταν τελειωσει η κίτρινη μπαρα στο 100% και γραψει ΟΚ βγαζω το τηλεφωνο απο το usb,το ανοιγω αλλα μενει στο σημα Μi και κανει επανεκκινηση συνεχει.Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαίνει?Το κινητό ειναι Redmi note 4 nikel.
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Δοκίμασες και flash με Firmware Upgrade αντί για Download Only; Είχες πρόσφατα καμία πτώση;. Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλή επαφή η καλωδιοταινια της μπαταρίας.
Το Redmi Note 4X της αδερφής μου φαίνεται πως brickάρε κατά την διάρκεια update.... χρησιμοποιώ τον οδηγό για να το επιδιορθώσω όμως κολλάω σε ένα βήμα.
Το Redmi Note 4X της αδερφής μου φαίνεται πως brickάρε κατά την διάρκεια update.... χρησιμοποιώ τον οδηγό για να το επιδιορθώσω όμως κολλάω σε ένα βήμα.
Αυτό που κάνεις λάθος είναι ότι κατεβάζεις την fastboot ROM του mido αντί για αυτή του nikel στην οποία scatter file δεν πρόκειται να βρεις ποτέ. Η σωστή fastboot για το nikel (Global Stable) είναι αυτή που υπάρχει στο link με την ονομασία: Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download.
Είσαι όμως απόλυτα σίγουρος ότι μιλάμε για τη συσκευή με τον Mediatek επεξεργαστή ? Αν ΔΕΝ είσαι ΜΗΝ προχωρήσεις σε φλασάρισμα από το sp flash tool καθώς ενδέχεται να κάνεις τα πράγματα χειρότερα !
Αυτό που κάνεις λάθος είναι ότι κατεβάζεις την fastboot ROM του mido αντί για αυτή του nikel στην οποία scatter file δεν πρόκειται να βρεις ποτέ. Η σωστή fastboot για το nikel (Global Stable) είναι αυτή που υπάρχει στο link με την ονομασία: Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download.
Είσαι όμως απόλυτα σίγουρος ότι μιλάμε για τη συσκευή με τον Mediatek επεξεργαστή ? Αν ΔΕΝ είσαι ΜΗΝ προχωρήσεις σε φλασάρισμα από το sp flash tool καθώς ενδέχεται να κάνεις τα πράγματα χειρότερα !
Δεν είμαι σίγουρος! Πως μπορώ να το δω;
Αλλιώς τι μπορώ να κάνω; Το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι το fastboot ή το reboot menu. Έχει κολλήσει σε bootloop και είναι αγορασμένο από Κίνα.