Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος);

• ..........
      Αν περιμένω εγγύηση, τότε ταξίδι χαλάει και άγνωστο το πότε θα έχω συσκευή. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να χρειαστώ εγγύηση.

Η δεύτερη λύση με το ασημένο από eglobalcentral μοιάζει με την καλύτερη επιλογή. Με 160 ευρώ θεωρητικά λύνω το πρόβλημα μου γρήγορα. Δυστυχώς το σκούρο έχει 180. Τους έχω στείλει ένα μαιλ να μου απαντήσουν σε κάποια πράγματα.

Αν υπάρχει άλλη λύση, παρακαλώ να μου πείτε.[/quote]

Οτι και να αποφασίσεις μην παρατήσεις το θέμα της εγγύησης και στην ανάγκη το dispute είναι όπλο πού δεν εινα αμελητέο.

ΥΓ. Χαρά στο κουράγιο σου με όλα αυτά τα διαδικαστικά και συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν άσχετα με το αποτέλεσμα.

Στάλθηκε από το Vodafone Smart Tab 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H chat1978 έγραψε:

Από περιέργεια, σας έχουν τύχει περιπτώσεις σαν και αυτή που τίποτα δεν δουλεύει, το βάζεις σε άλλο μηχάνημα και ξαφνικά όλα φτιάχνονται;
      ΄΄Εχει τύχει και αυτό... Έχει τύχει βέβαια και να μην στρώνει με τίποτα μέχρι που ξεκλειδώθηκε και το φλασαρα σε fastboot mode.
      Σε σένα δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...
      Μέχρι τώρα από μένα έχει γυρίσει πίσω μόνο ένα..... και φλερτάρει και το δικό σου... :monster:

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H chat1978 έγραψε:

Από περιέργεια, σας έχουν τύχει περιπτώσεις σαν και αυτή που τίποτα δεν δουλεύει, το βάζεις σε άλλο μηχάνημα και ξαφνικά όλα φτιάχνονται;
      ΄΄Εχει τύχει και αυτό... Έχει τύχει βέβαια και να μην στρώνει με τίποτα μέχρι που ξεκλειδώθηκε και το φλασαρα σε fastboot mode.Σε σένα δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...
      Μέχρι τώρα από μένα έχει γυρίσει πίσω μόνο ένα..... και φλερτάρει και το δικό σου... :monster:

Οι ατυχίες μου έχουν ιστορικό μοναδικότητας. Σαν κόμικ ένα πράγμα.

Οτι και να αποφασίσεις μην παρατήσεις το θέμα της εγγύησης και στην ανάγκη το dispute είναι όπλο πού δεν εινα αμελητέο.

ΥΓ. Χαρά στο κουράγιο σου με όλα αυτά τα διαδικαστικά και συγχαρητήρια σε όσους βοήθησαν άσχετα με το αποτέλεσμα.

Ναι το ξέρω αλλά ανέφερα την τελευταία μου εμπειρία με το dispute που με έχει προβληματίσει.

Οσον αφορά τα ευχαριστώ; Πέρα από το γεγονός ότι εγώ βαθιά μέσα μου ήξερα ότι η συσκευή είχε πεθάνει, άλλη εδώ έβαλα χρόνο και κόπο να με βοηθήσουν.
      Έφτιαξε δεν έφτιαξε, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Και τεχνολογία είναι. Και εγώ έχω βοηθήσει κόσμο, όχι πάντα επιτυχώς.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chat1978 έγραψε:

Όπως και να έχει, όλα τα άλλα μηχανάκια είναι windows 10 και το ένα είναι της δουλειάς που δεν παίζει να κάνω αυτά τα κόλπα.
      Αν ήταν δικός σου ο η/υ θα μπορούσαμε να παιξουμε και το χαρτί με το VMWare και -> host os Win10 -> Virtual Linux x64 και να κάνουμε την διαδικασία με την παράκαμψη του MIFlash..

Οπως και να έχει κυνήγησε την εγγύηση και σου ευχομαι ότι καλυτερο ..
    • Κρίμα ρε φίλε!
      3 μέρες τώρα παρακολουθούσα το θέμα σαν πραγματικό θρίλερ,
      σαν να'ταν το τηλέφωνο δικό μου.

Εύχομαι ότι καλύτερο!
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H chat1978 έγραψε:

Όπως και να έχει, όλα τα άλλα μηχανάκια είναι windows 10 και το ένα είναι της δουλειάς που δεν παίζει να κάνω αυτά τα κόλπα.
      Αν ήταν δικός σου ο η/υ θα μπορούσαμε να παιξουμε και το χαρτί με το VMWare και -> host os Win10 -> Virtual Linux x64 και να κάνουμε την διαδικασία με την παράκαμψη του MIFlash..
      Οπως και να έχει κυνήγησε την εγγύηση και σου ευχομαι ότι καλυτερο ..
      Με Hyper-V?
      Virtual Machine μπορω. Το ίδιο το host λειτουργικό δεν θέλω να πειράξω. Πχ driver, trust unsigned κτλ κτλ

Απορία, θα δεις τις com ports?
    • Διαφήμιση
    • Κάποιος που έδειξε αυτό το thread en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=274589&pid=6925372 . Το λινκ δείχνει σε συγκεκριμένο δικό μου post #309

Τι λέτε έχει καμιά ελπίδα; Εγώ μόνο και μόνο για την αποσύνδεση της μπαταρίας το σκέφτομαι. Αλλά αυτά τα καλωδιάκια είναι δύσκολα.

Το άνοιξα το κινητό αλλά δεν έκανα τίποτα. Μου έφαγε και τα νύχια καθώς δεν είναι εύκολο :)
    • Την μπαταρία την έβγαλες για κανα 25-20 λεπτά;

• Ο/H chat1978 έγραψε:

Με Hyper-V?
      Virtual Machine μπορω. Το ίδιο το host λειτουργικό δεν θέλω να πειράξω. Πχ driver, trust unsigned κτλ κτλ

Απορία, θα δεις τις com ports?
      Αν δουλεύει κατ' αναλογια των Virtualbox & VMWare τότε η usb port γινεται assigned από το host os -> Virtual. Οποτε αφου "στέλνεις" την usb port στο Virtual λειτουργικό θα βλέπει και την 9008 port..
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Την μπαταρία την έβγαλες για κανα 25-20 λεπτά;
      Δεν έκανα τίποτα. Ήταν αργά.
      Αν θα το προσπαθήσω, θα το κάνω σήμερα το απόγευμα. Μου είπαν και αυτοί από το banggood ότι θα απαντήσουν.
      Και έχω σκοπό να την αφήσω τουλάχιστον μισάωρο.
      Από περιέργεια, γιατί βγάζει και την εσωτερική ταινία του USB? Το εσωτερικό. Μόλις βγει η μπαταρία δεν αποφορτίζει εντελώς όλα τα κυκλώματα;
      Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως με ανοικτό το καπάκι πατας τα κουμπιά του vol+, vol- ενώ βάζεις το usb του υπολογιστή.

Γενικά έχω αποφασίσει να πάρω αντικατάσταση το ίδιο κινητό ή την international έκδοση.
    • Διαφήμιση
    • Αποσυνδέει την (mb) στην ουσία έχει άλλη μία πλακέτα κάτω...
      Η πλακέτες γενικά κρατάνε ρεύμα γι αυτό σου λέει βγάλτην για "χ" χρόνο...
      Τα κουμπιά υπάρχουν απλά θέλουν λίγο ΄πίεση για να πατηθούν χωρίς το καπάκι.