Xiaomi Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος);
-
-
Χωρίς το extension και σε usb2 Όχι usb3
Προσπάθησε άλλη μία είσαι κοντάYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H chat1978 έγραψε:
Επειδή δεν έχω το διακοπτάκι, γνωρίζει κανείς αν γίνεται με γυμνά καλώδια και ταινία; Δηλαδή να το βραχυκλώσω απευθείας;
-
Ο/H chat1978 έγραψε:
Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κινητό κόλησε στο τελωνείο όπου πλήρωσα 45ευρώ φόρο και 30 έξοδα διεκπεραίωσης.
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Χωρίς το extension και σε usb2 Όχι usb3
Προσπάθησε άλλη μία είσαι κοντά
Ο/H iakoboss7 έγραψε:
Ο/H chat1978 έγραψε:
Στο μεταξύ το αστείο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο κινητό κόλησε στο τελωνείο όπου πλήρωσα 45ευρώ φόρο και 30 έξοδα διεκπεραίωσης.
-
Βρήκα ένα γνωστό που μου είπε ότι μπορεί να φτιάξει το καλώδιο. Θα προσπαθήσω να το φτιάξουμε σήμερα.
Μόλις το έχω και γυρίσω τι κάνω;
Συνδέω το κινητό, το βλέπει ως 9008 edl, και μετά πατά το κουμπί (βραχυκυκλώνω) για χ δευτερόλεπτα (πόσα) και ...
* Αλλάζει όνομα στον device manager?
* Χρησιμοποιώ το ίδιο flash tool με την διαφορά ότι θα δω μια συσκευή σε διαφορετικό com port?
Επειδή είναι Σαββάτο βράδυ, ότι μπορώ να γνωρίζω εξαρχής θα είναι πολύ βοηθητικό. -
μην ανησυχείς...
παρέχεται υποστήριξη 365/24!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
OffTopic
Ο/H demakhs έγραψε:
μην ανησυχείς...
παρέχεται υποστήριξη 365/24!!!
Εσείς; Σαββάτο βράδυ;
Καλέ τι χάλια που φαίνεται αυτό το offtopic -
4-5 sec.
Ο/H chat1978 έγραψε:
Εντάξει εγώ παντρεμένος και στο εξωτερικό.
Εσείς; Σαββάτο βράδυ;
Even dead i will fight. -
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα