Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (ξαφνικός θάνατος);

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μπαινω να δω τι γίνεται στο τοπικ και διαβάζω 7 σελίδας αγωνίας.

@chat1978 μακάρι να σου παν όλα καλά αδελφέ !!
      Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερ

Λοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς

Υπάρχουν δύο οδηγοί για το καλώδιο σε βίντεο
      Ο ένας που προτάθηκε εδώ δείχνει πράσινο+μαύρο αλλά ο άλλος που βρήκα άσπρο+μάυρο
      Το σχεδιάγραμμά λέει πράσινο+μαύρο συνεπώς ακολουθήσαμε αυτό.

Το καλώδιο δεν έχει διακόπτη αλλά ουσιαστικά βάλαμε τα καλώδια που κουμπώνουν στα breadboards αν τα λέω καλά. Συνεπώς θα παίξω τον διακόπτη με τον ίδιο παράλληλο ή κάθετο.

Είμαι έτοιμος. Δεν έχω συνδέσει τίποτα και περιμένω οδηγίες.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

4-5 sec.

Ο/H chat1978 έγραψε:

Εντάξει εγώ παντρεμένος και στο εξωτερικό.
      Εσείς; Σαββάτο βράδυ;
      Αφραγkοι και στην Ελλάδα. :)
      Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να ακουστώ συγκαταβατικός έτσι. Απλά σκεφτόμουν ότι μάλλον σαν νέοι ή και όχι, Σαββάτο βράδυ τουλάχιστον θα βρεθείτε με άλλους.
    • Πλάκα έκανα. :)
      Εγω σε 1 ώρα και 6 λεπτά κλείνω και πάω να βρω κάτι ρεμάλια που ΄ηδη κατεβάζουν τσίπουρα.
      Για τους άλλους δεν ξέρω,

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chat1978 έγραψε:

Σύνδεσε το κινητό με pc με το deep flash cable και δες το com port το οποίο λογικά πρέπει να δείχνει 900Ε.

Μετά ενώνεις/βραχυκυκλώνεις τα δύο μικρά καλώδια μεταξύ τους και τα κρατάς ενωμένα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά τα αποσυνδέεις και λογικά η com port γυρνάει από 900Ε σε 9008.

Αν λοιπόν γυρίσει σε 9008, λογικά το κινητό έχει μπει σε edl mode και αρχίζεις να φλασάρεις την ρομ με το miflash tool
    • @chat1978 δες αν το καινουργιο καλωδιο γυριζει την com port απο 900Ε -> 9008 και μενει ετσι. Αν είναι έτσι πάνε άμεσα για φλασαρισμα fastboot με Miflash
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Πλάκα έκανα. :)
      Εγω σε 1 ώρα και 6 λεπτά κλείνω και πάω να βρω κάτι ρεμάλια που ΄ηδη κατεβάζουν τσίπουρα.
      Για τους άλλους δεν ξέρω,
      OffTopic
      Εκει να πας. Γιατί αν πας σε γυναίκα,πάλι χωρίς κινητό θα είσαι αύριο :lol:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H Thracia έγραψε:

Εκει να πας. Γιατί αν πας σε γυναίκα,πάλι χωρίς κινητό θα είσαι αύριο
      Η παρέα παρέα και η γυναίκα γυναικα.
      Ααααα εγώ ποτε δεν πουλησα παρεά για φούστα.
      Πάντως μεταξυ επίτeυξης στόχου Ιουνίου και τηλεφώνου διαλέγω τον στόχο και τηλεφωνο παίρνω άλλο. Πάλι. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chat1978 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερ
      Λοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς

Ο ένας που προτάθηκε εδώ δείχνει πράσινο+μαύρο αλλά ο άλλος που βρήκα άσπρο+μάυρο

Το καλώδιο δεν έχει διακόπτη αλλά ουσιαστικά βάλαμε τα καλώδια που κουμπώνουν στα breadboards αν τα λέω καλά. Συνεπώς θα παίξω τον διακόπτη με τον ίδιο παράλληλο ή κάθετο.

επειδη ταυτοχρονα μπορεις να βοηθησεις και αλλους, βγαλε μια φωτογραφια τι εκανες με το καλωδιο και τι βραχυκυκλωνεις ;)
    • Ο/H nflo έγραψε:

Ο/H chat1978 έγραψε:

Σύνδεσε το κινητό με pc με το deep flash cable και δες το com port το οποίο λογικά πρέπει να δείχνει 900Ε.
      Μετά ενώνεις/βραχυκυκλώνεις τα δύο μικρά καλώδια μεταξύ τους και τα κρατάς ενωμένα για 5-6 δευτερόλεπτα και μετά τα αποσυνδέεις και λογικά η com port γυρνάει από 900Ε σε 9008.

Αν λοιπόν γυρίσει σε 9008, λογικά το κινητό έχει μπει σε edl mode και αρχίζεις να φλασάρεις την ρομ με το miflash tool

Ο/H Bodai έγραψε:

@chat1978 δες αν το καινουργιο καλωδιο γυριζει την com port απο 900Ε -> 9008 και μενει ετσι. Αν είναι έτσι πάνε άμεσα για φλασαρισμα fastboot με Miflash
      Μα το κινητό λέει ήδη 9008. Άσχετο αν δεν δουλεύει.
      Σε κάποια ποστ παραπάνω το είχα γυρίσει σε 900E.

Σχετικά με το flashάρισμα fastboot, ουσιαστικά εννοείς να λέει 9008 και το miflash όπως τόση ώρα προσπαθούσαμε;
    • xa xa xa xa xa....ρε @Thracia...καραδοκεις!!

Εγώ λέω να ριξει μια παραγγελία ο @λιγουρο-τηλεφωνο-γιοκ για αναπληρωματικό τηλεφωνο, για να μη ζοριζεται σε περιπτώσεις σαν αυτή!!! :lol: :lol: :spiteful: :spiteful: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H iakoboss7 έγραψε:

Ο/H chat1978 έγραψε:

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Και εγώ και ευχαριστώ αλλά και τα παιδιά είναι σούπερΛοιπόν γύρισα από τον ηλεκτρονικό της γειτονιάς

επειδη ταυτοχρονα μπορεις να βοηθησεις και αλλους, βγαλε μια φωτογραφια τι εκανες με το καλωδιο και τι βραχυκυκλωνεις ;)
      Με χαρά αλλά

Το κινητό δεν δουλεύει τώρα και βράδυ φωτογραφία θα βγει χάλια.

Αν δούλευε τι ακριβώς να πάρω; Γιατί τώρα έχουν μπει ταινίες και τα σχετικά.
    • Διαφήμιση
    • Ώπα γιατι έχασα επειδόδιο του σήριαλ.
      Αν το τηλεφωνο είναι ήδη 9008 τι να το κάνει το DFC?

Even dead i will fight.