Καρφιτσωμένο AROMA File Manager
-
-
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Η διαφορα ειναι οτι τωρα μπορεις να αλλαζεις και τα δικαιωματα σε οποιο αρχειο θελεις και να πλοηγεισαι στα αρχεια σου μεσα απο ενα πιο ευχαριστο περιβαλλον.
Πιστευω οτι αυτη τη στιγμη που γραφουμε ο @michael ετοιμαζει μια ακομη εκπληξη.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
και πριν μπορουσες να εχεις προσβαση root μεσα απο το file manager του twrp.
Δεν ήξερα οτι με το TWRP μπορούσα να έχω πρόσβαση σε root αρχεία!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Δεν ήξερα οτι με το TWRP μπορούσα να έχω πρόσβαση σε root αρχεία!
Μπορείς να δεις όλους τους φακέλους που έχεις μέσα από τον file manager του TWRP.
Για παράδειγμα δες πως διέγραφα το batterystats.bin, διάβασε την παράγραφο 10 >>> Ρυθμίσεις, πληροφορίες συστήματος & έξυπνα κολπάκια.
Το αρχείο αυτό είναι μέσα στο data και για να έχεις πρόσβαση μέσα από το MIUI θα πρέπει να είσαι root .
Όμως με τον τρόπο που περιγράφω εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα αρχεία και σε όλους τους φακέλους.
Κάνε μία περιήγηση στους φακέλους της συσκευής σου μέσα από τον file manager ώστε να εξερευνήσεις το κινητό σουRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
συγχαρητήρια παιδια για την υπέροχη δουλεια
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα σας, εχθες αγορασα το pocophone για τον γιο μου και ξεχασε τον κωδικο ξεκλειδωματος συσκευης. Με το aroma file manager μπορω να το ξεκλειδωσω? Δεν ειναι rout το κινητο
Ευχαριστω πολυ -
Ο Aroma File Manager χρειάζεται δικαιώματα root.
Να το κάνει μέσω i.mi com στο mi cloud από υπολογιστή ή google account εάν είχε προλάβει να βάλει ένα από τα δύο.
Αλλιώς wipe data μέσα από το stock recovery αρκεί να θυμάται το mi password εάν είχε βάλει mi account , αλλιώς θα έχει πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0