εκει ειμαι τωρα κ διαβαζω , προσπαθω να βγαλω ακρη. Καπου διαβασα οτι μετα τις 60 μερες δεν μπορει να γινει επιστροφη. Η κινηση στην καρτα εγινε 25 Νοεμβρη , το δεμα εφυγε 27 του ιδιου μηνα και ο κινεζος με λεει για τελικη μερομηνια μεχρι 27 Ιανιυαριου(δηλαδη 62 μερες απο την αναληψη). Να δεχτω οτι ετυχε η να αρχιζω να φορτωνω?Να σκεφτω οτι στις 27 Ιανουαριου δεν θα μπορω να κανω τιποτα και θα χορεψω οπως θελουν αυτοι?....Καλα τα λενε και τα παιδια πιο πανω (κ να ειστε και καλα). Μελετω κι αλλο για να δω πως θα μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω κ να ακυρωσω την παραγγελια...
Δεν είναι καλή ιδέα αυτή, προχώρα άμεσα σε Dispute και κατά της 20 κάνε escalate σε Claim. Ακους εκει το προβλημα το έχει η μεταφορική!!! Το προβλημα το έχει το gearbest!!
Σορυ κι ολας ρε φιλε μου αλλα δεν ξερω καν τι σημαινουν αυτοι οι οροι. εκτος απο κατι λαμπες , ηταν η 1η μου παραγγελια. Μαλλον εχει να κανει με τη paypal ε?
Εγώ είχα πληρώσει παραγγελία μια μέρα πριν τη Black Friday το rn3 pro μαζί με θήκη και tempered και λόγω αγνοιας και παρεξηγησεως μου άνοιξα ένα ticket για μια διευκρίνηση. ΦΊΛΕ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΉΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Δεν ξέρω αν είναι ευκολονοητο. ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Μετά κάτι thank you for your understanding και μέντολες.. Άσε.. Από κει πλέον μόνο σαβούρα και μπιχλιμπίδια..
Τα αγγλικα μου δεν ειναι κ τα καλυτερα(για τα email) που στελνω , δες την τελευταια μας <<κουβεντα>>
Hello,
Is nothing new for my order?
the Post Office send me this tracking number RE671652298GR, shows that the package has been stuck at the box office in Holland.. please tell me for new tracking number so as to know where their parcel.Thanks
Gearbest Customer Support At 01/05/2017 05:08:21 CST
Dear Christos,
Thank you for your recent message, We are so sorry for this delay to resolve this issue.
We are located in China. I'm so sorry we still have not received the return parcel.
You said it's in Poland, could you contact the shipper to return us?
Once received, we will resolve your issue very much.
You are always welcome to contact us for more information.
Best Wishes
Elie
GearBest Customer Service gearbest.com/
συνεννοηση εε??
Εκανα θεμα στην paypal κ αναμενω..
εμένα ΑΚΟΜΑ στο τελωνείο...από 23/12/16
ΝΟΟΥ ΚΟΜΕΝΤΣ
παλιωσε το κινητό, ηρθε αντιπροσωπία στη ΕΛλαδα,
στο τελος θα το πληρώσω και πιο ακριβά απο οτι εδω.
Καλά έκανα και πήρα το Xiaomi μου σε 1 μερα από σκρουτζ....
Θέλει γερό στομάχι για να παραγγελία από έξω.
Και κατά την διάρκεια της αποστολής, και την ώρα που το ανοίγεις για πρώτη φορά με τα χέρια σταυρωμένα, και κατά την διάρκεια της "εγγύησης".
Εάν όμως πάνε όλα καλά, εν τέλη, έχεις κάνει μία φοβερή αγορά.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
την πατησα κι εγώ με το gearbest. Θα πλήρωνα τελωνεία κ.λ.π. ακύρωσα την παραγγελία τελικά. Μου κάνανε refund τα χρήματα αλλά περιμένω εδώ και 25 μέρες κι ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί τα λεφτά στην κάρτα. Όντως είναι ρίσκο η αγορά από έξω. ΠΡΟΣΟΧΗ.
Καλοριζικο δικε μου!!Αντε με το καλο! 24 ευρω ειναι πολυ καλα!!
Εγω εμπλεξα , οντως θελει πολυ προσοχη!
Μεσω paypal , βρηκαν το δεμα μου καπου στην Ολλανδια και το ξαναστειλανε. Δυστυχως ομως το δεμα ενω ειχε ζελατινα , ο φακελος ηταν σκισμενος στην γωνια(απο κει το βουτηξαν) και ελειπαν ολα εκτος απο τα ακουστικα. Γι αυτο μαλλον οι δικοι μας το ειχαν γυρισει.
Ευτυχως το ανοιξα μπροστα στους υπαλληλους των ελτα και με καταγραφη βιντεο κ φωτο. Τους εστειλα ενα ξυγιρισμενο σαλονικιωτικο μην στη gearbest , εκανα ξανα καταγγελια στο pay pal , και τσουπ , μ απαντησαν χτες οτι θα γινει ολικη επιστροφη χρηματων.
Πρωτη και τελευταια παραγγελια απ εξω..τελος...