Το Xiaomi Mi Note 2, από ότι φαίνεται θα είναι η επόμενη πολυαναμενόμενη συσκευή της Xiaomi. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ένα high-end μοντέλο, με 5.5 ιντσών dual curved AMOLED οθόνη, ανάλυσης 1440×2560.
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο 5S ήταν άμεσα διαθέσιμο. Το Note 2 έχουν πει ότι ήδη παράγεται. Οπότε εάν ανακοινωθεί μέσα Νοέμβρη, μέχρι τα τέλη θα είναι διαθέσιμο.Ο/H prekasg έγραψε:
Καλα αν και ειναι πολυ μακρια ακομα , φανταζομαι μετα το φεβρουαριο του 2017 θα παιζει σε κινεζομαγαζα κτλ δειχνει να ειναι τελειο , ελπιζω η τιμη να ειναι κινεζικη και οχι ευρωπαικη ...
γιατρε να φανταστω ότι ηδη καραδοκείς στις επαλξεις...;) χαχααχαχΟ/H maddoctor έγραψε:
Το 5S ήταν άμεσα διαθέσιμο. Το Note 2 έχουν πει ότι ήδη παράγεται. Οπότε εάν ανακοινωθεί μέσα Νοέμβρη, μέχρι τα τέλη θα είναι διαθέσιμο.Ο/H prekasg έγραψε:
Καλα αν και ειναι πολυ μακρια ακομα , φανταζομαι μετα το φεβρουαριο του 2017 θα παιζει σε κινεζομαγαζα κτλ δειχνει να ειναι τελειο , ελπιζω η τιμη να ειναι κινεζικη και οχι ευρωπαικη ...
Το έχω πει....ή 5S 6/128 ή περιμένω το Note 2. Σίγουρα ο Αη Βασίλης κάτι θα φέρει....ήμουν καλό παιδί φέτοςΟ/H apollo_il έγραψε:
γιατρε να φανταστω ότι ηδη καραδοκείς στις επαλξεις...;) χαχααχαχ
5.15 ιντζες?απαπαπα..όταν εχεις συνηθισει σε 5.7 αντε το πολύ πολύ να πας μεχρι 5.5.με τιποτα πιο κατω!προσωπικη μου αποψη :).Ο/H maddoctor έγραψε:
Το έχω πει....ή 5S 6/128 ή περιμένω το Note 2. Σίγουρα ο Αη Βασίλης κάτι θα φέρει....ήμουν καλό παιδί φέτοςΟ/H apollo_il έγραψε:
5S Plus εννούσα που είναι 5.7. Δεν κατεβαίνω ίντσες πια...Ο/H apollo_il έγραψε:
5.15 ιντζες?απαπαπα..όταν εχεις συνηθισει σε 5.7 αντε το πολύ πολύ να πας μεχρι 5.5.με τιποτα πιο κατω!προσωπικη μου αποψη :).Κ ελπιζω να βαλουν κ καμια 800αρα μπαντα γιατι το pro μου 'μπουκωνει' πολύ σε 4g κ υποψιάζομαι ότι μπορει να φταιει κ η απουσια της προααναφερθεισας μπαντας..
Και εγω γιατρε για ενα απο τα 2 θα παω , περιμενω να δω τιμη στο note 2 που σιγουρα μ'αρεσει περισσοτερο, αν εχει τιμη κινεζικη και οχι ιφονικη τοτε θα το χτυπησωΟ/H maddoctor έγραψε: