Σωστά... ότι wipe χρειάζεται, δηλαδή cache και dalvik-cache, θα το κάνει την ώρα της εγκατάστασης μόνο του.Ο/H apsogos4ever έγραψε:
παιδια απο 6.9.29 περναω σε 6.10 χωρις wipe ετσι;
Κατέβασες εκ νέου την ROM και έχεις πάλι πρόβλημα; Έχει βγει ανακοίνωση νωρίς το πρωί και έχουν σταλεί νέα email. Διάβασε εδώ.Ο/H vasileios kalathakis έγραψε:
καλημερα σε ολους αν και για μενσα δεν ειναι καθολου καλη ....το τηλ. μου ειναι το redmi note 3 kenzo.
χθες λοιπον που μου ηρθε η νεα εκδοση 6,10,13 την εγκατεστησα μεσω της αναβαθμισης απο το τηλρφωνο, οπως ειχα κανει και με την 6,9,9 και ολα ειχαν παει μια χαρα ....με την τλευταια ομως την πατησα ασχημα γιατι ανοιγει μεν το τηλεφωνο αλλα πεταει διαφορα μηνυματα " Δυστυχως η διαδικασία ρυθμισεις .... Αποστολη αναφορας σφαλματος στην ΜΙ για αναλυση κλπ κλπ .μετα με εντονα γραμματα εχει Δειτε την περιληψη που το παταω και δεν κανει τιποτα και απο κατω Ακυρωση και Αναφορα που και τα δυο αμα τα πατησεις φευγει στιγμιαια το μήνυμα και επανερχεται . να συνδεθω στον υπολογιστη δεν μπορω γιατι μου βγαζει το μηνυμα "usb for charging αγγιξτε για αλλες επιλογες , αλλα δεν κανει δουλευευι κι αυτο , και επειδη δεν ειμαι και πολυ ειδικος γιατι ειμαι σχετικα καινουργιος , ειμαι σε μαυρη απελπισια...Μπορει κανεις να βοηθησει ? Παρακαλω πολυ .
Ευχαριστω