[XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Παίδες καλημέρα, μία ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Πηγαίνοντας στα downloads για το Mi3 βλέπω ότι η τελευταία version GTV είναι η 6.9.29. Όμως, μπαίνοντας εδώ σε αυτό το ποστ στην πρώτη σελίδα με πάει σε ένα αρχείο που είναι 6.10.13. Τελικά για το Mi3 ποια είναι η τελευταία; Βάζω άφοβα την 6.10.13 που είναι εδώ στο λήμμα; Ευχαριστώ !
-
Ο/H soiler έγραψε:
Παιδια sos οποιος μπορει να με βοηθησει!Περασα με twrp την καινουργια rom και πατωντας το reboot στο τελος δεν ανοιγει πλεον η συσκευη!Μονο στο fastreboot μπαινει!Any ideas????
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Βάζω άφοβα την 6.10.13 που είναι εδώ στο λήμμα; Ευχαριστώ !
Ναι βάλε ΆΦΟΒΑ την 6.10.13! -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H GiannizZ έγραψε:
παιδια εμένα από την 6.9.22 και μετά οποία ρομ πάω να κατεβασω απλά σταματάει το download στη μέση , καμία ιδέα?
-
Ο/H GiannizZ έγραψε:
εχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο?
Καλό ειναι και δωρέαν.
Even dead i will fight. -
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
xiaomi redmi note 2 παλι πρόβλημα με τα widget
Μία φορά το έκανα εγώ και με επανεκκίνηση δουλεύουν όλα δώσε αυτόματη έναρξη στις εφαρμογές
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Αφού καταλάγιασαν οι servers την κατέβασα πρωί πρωί και όλα μια χαρά.
Μόνο το SIM card isn't activated μου εμφανίζεται επανειλημμένα αν και το σβήνω, πριν ξαναεμφανιζόταν μόνο μετά από επανεκκίνηση. -
Περάστηκε 6.10.13 σε Redmond note 3 pro
Kenzo όλα καλά μέχρι στιγμής το μόνο που δεν μου δουλεύει εμένα είναι ή λειτουργία ανάγνωσης αλλά δεν ξέρω αν φταίει η ROM
ή ότι έχω αλλάξει kernel για να έχω το double tab wake up -
Ο/H Pallaros έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα