εχω δωσει κανονικα τίποτα ομωςΟ/H chrispre913 έγραψε:
Μία φορά το έκανα εγώ και με επανεκκίνηση δουλεύουν όλα δώσε αυτόματη έναρξη στις εφαρμογέςΟ/H Xaris Skr έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεχω δωσει κανονικα τίποτα ομωςΟ/H chrispre913 έγραψε:
Μία φορά το έκανα εγώ και με επανεκκίνηση δουλεύουν όλα δώσε αυτόματη έναρξη στις εφαρμογέςΟ/H Xaris Skr έγραψε:
Σωστό, για την ακρίβεια θα ήταν 8.χ.χ, αλλά αν πας στο about λέει τη λέξη Stable. Μπορεί να είναι κάποιο λαθάκι στη μετάφραση...Ο/H Bodai έγραψε:
Η 6.10.13 Developer είναι βρε .. Αν ήταν Stable η αρίθμηση της θα ήταν απο 7.χ.χ κάτιΟ/H Pallaros έγραψε:
Δεν είναι λάθος στην μετάφραση, αλλά επειδή έχει Source η ROM από Global Developer και την πειράζουμε με τα δικά μας Tweaks, βγάζει λάθος ένδειξη - πράγμα το οποίο και αγνοείς..Ο/H Pallaros έγραψε:
Σωστό, για την ακρίβεια θα ήταν 8.χ.χ, αλλά αν πας στο about λέει τη λέξη Stable. Μπορεί να είναι κάποιο λαθάκι στη μετάφραση...
αυτο δεν ήθελα εγω λόγο ραμ..ενω η 6.9.15 δουλεύει αψογαΟ/H deltaman έγραψε:
Σχετικά με τα widget προσωπικά απλά κλειδώνω την εφαρμογή που με ενδιαφέρει και τα πάντα λειτουργούν άψογα.
Ούτε αυτόματη έναρξη, ούτε ιδιαίτερες ρυθμίσεις στην διαχείριση μπαταρίας ούτε κάτι άλλο.
Το μειονέκτημα είναι η δέσμευση τμήματος της RAM φυσικά αφού η εφαρμογή μένει μόνιμα φορτωμένη στη μνήμη
Ευχαριστω πολυ!τα υπολοιπα ποια ειναι?Ο/H ilias.m έγραψε:
φιλε μου κατι εκανες λαθος...το ιδιο ειχα κανει και γω! ο φιλος εδω στο φορουμ NasDriver βοηθησε και το επανεφερα!ακολουθησε λοιπον τις συμβουλες του οπως εκανα εγω και θα ξαναεχεις το τουμπανακι σου...https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12762-Brick-Unbrick-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon/?pageNo=7#post230979Ο/H soiler έγραψε:
Παιδια sos οποιος μπορει να με βοηθησει!Περασα με twrp την καινουργια rom και πατωντας το reboot στο τελος δεν ανοιγει πλεον η συσκευη!Μονο στο fastreboot μπαινει!Any ideas????