[XTRV/GTV-6.10.13] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/10 22:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πωπω στο ρυζακι η νεα ρομ ειναι ρουφηχτρα μιλάμε ελπιζω να στρωσει οσο περνανε οι μέρες και σταθεροποιηθει
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Πωπω στο ρυζακι η νεα ρομ ειναι ρουφηχτρα μιλάμε ελπιζω να στρωσει οσο περνανε οι μέρες και σταθεροποιηθει
-
Ο/H koukis έγραψε:
Καλημέρα σας ένα μικρό bug που ανακάλυψα σήμερα... Σε mi4c στις αυτοματοποιημενες εργασίες έβαλα λειτουργία πτήσης από 00:00 έως 7:00 αλλά ενώ ενεργοποιηθηκε αυτόματα την απενεργοποιησα χειροκίνητα στις 7:30 δεν βγήκε μόνη της ως θα έπρεπε
Σε μένα πάντως που το δοκίμασα δούλεψε κανονικά για ξανακοίτατο.
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H soiler έγραψε:
Ο/H ilias.m έγραψε:
Ο/H soiler έγραψε:
Παιδια sos οποιος μπορει να με βοηθησει!Περασα με twrp την καινουργια rom και πατωντας το reboot στο τελος δεν ανοιγει πλεον η συσκευη!Μονο στο fastreboot μπαινει!Any ideas????
-
Καλημέρα έχω το redmi note 3 pro. Είδα που λέτε στο άρθρο για το super user ότι πρέπει να μη το εγκαταστήσω από την αρχή αλλά ξεχωριστά. Σε αυτή τη ρομ είναι κομπλέ το super user η πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά;
-
Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται;
-
Ο/H Spy767 έγραψε:
Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Παιδιά την πέρασα μόλις. Έχω θέμα με τα widgets. Δεν λειτουργούν. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως λύνεται;[procontra][/procontra]
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H Spy767 έγραψε:
-
Ο/H kmayas έγραψε:
Ο/H mparaxir έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα