Τελικά δεν ήταν ξεκλείδωτο, έκανα αίτηση και περιμένω το ΟΚ, υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος γιατί μου είπε μπορεί να περιμένω και 10 μέρες
Redmi Note 3 Pro Kate - Διάφορα προβλήματα
-
-
Δες αυτό xiaomi-miui.gr/community/index…B1-%CE%BA%CE%B1/?pageNo=1
=============== Φεβ 25th 2017, 2:30pm ===============
@frozex Αλλά σε αυτό είναι καθηγητής ο @demakhs κατέβασε TeamViewer και στείλε του μήνυμα να έρθει να σε βοηθήσει Καρντάση. -
Διάβασα το άρθρο και έχω να πω πως το κινητό μου δεν ανοίγει και από Volume Up + Power Button δεν μπαίνει σε Recovery Mode
-
-
Σε fastboot mode και με αυτό από εδώ: [GUIDE]How to reboot to EDL from fastboot | Android Development and Hacking μπαίνει και σε edl.
-
-
δεν πετυχαίνει.... μου βγάζει το μήνυμα για μη επαρκή χώρο
-
-
-
-
Θετική ΑπάντησηΚαλημέρα σε όλους, λοιπόν αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τν @derveni για τν τεράστια βοήθεια που μου έδωσε και για τον χρόνο που βρήκε για να συνδεθούμε μέσο TeamViewer.
Τι έκανα:
Καταρχάς να πω πως το κινητό έμπαινε μόνο σε fastboot mode αλλά με την βοήθεια ενός αρχείου κατάφερε να μπεί σε edl mode. Ξεκινάμε κατεβάζοντας την 2016.08.30.0 έκδοση του MiFlash, την ROM που θέλουμε (εγώ χρησιμοποίησα την Global Dev) και κάνουμε extract το αρχείο της ROM στον C και σε όχι κάποιο φάκελο του. Βάζουμε το κινητό σε edl mode με όποιον τρόπο μπορούμε και ανοίγουμε το MiFlash. Συνδέουμε το κινητό και πατάμε refresh στο πρόγραμμα να δούμε αν το βλέπει. Αν το βλέπει επιλέγουμε το αποσυμπιεσμένο αρχείο της ROM, checkάρουμε στο κάτω μέρος του παραθύρου του MiFlash "Clean All" και πατάμε "Flash". Μετά από 200 second λογικά θα έχει τελειώσει το flash και όλα θα έχουν πάει καλά και θα σας εμφανίσει ένα πράσινο κουτάκι που θα γράφει Success. Αν κοντά στα 10 δευτερόλεπτα βγάλει αυτό το μήνυμα ""Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)"", κλείστε τον υπολογιστή σας, αποσυνδέστε το κινητό και ξαναπροσπαθήστε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να χρειάστει πάνω απο 1 ή 2 φορές επανεκίνηση, εμένα μου χρειάστηκε 2 φορές να κλείσω το PC και να ξαναπροσπαθήσω. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά την τελευταία φορά το σύνδεσα με USB 2.0 απευθείας στην M/B και δούλεψε ενώ τις φορές που απέτυχε το είχα στις θυρες 3.0 του front panel του κουτιού.
Τώρα σε περίπτωση που το MiFlash δεν βλέπει το κινητό σας ακολουθήστε τις οδηγίες από τον παρακάτω οδηγό (μετά το "6"): Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν στο device manager σας εμφανίζει το κινητό σαν 900Ε θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα 'Deep Flash Cable": HOW TO MAKE YOUR OWN DIY DEEP FLASH CABLE FOR MI5 (σε εμένα χρειάστηκε να ενώσω το άσπρο με το πράσινο και όχι το μάυρο με το πράσινο).
Tips: για σιγουριά να χρησιμοποιήτε USB 2.0 port και από την στιγμή που είστε κάτοχοι Xiaomi κινητού φτιάξτε ένα καλώδιο και μακάρι να μην σας χρειαστεί καθόλου.
Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα μερικούς.
Ευχαριστώ και πάλι το dream team του forum αυτού.
Fastboot to edl ------>>>> [GUIDE]How to reboot to EDL from fastboot | Android Development and Hacking ή Fastboot to edl filesΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Για την προσπάθεια σε brick κινητό -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα