TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2
-
-
-
-
Οι παλιές συνήθειες βλέπω, δεν ξεχνιούνται...
Τρίτος, επαναλαμβανόμενος, περιττός κ καταϊδρωμένος ... λουλουμάκης!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Κοίταξες στην πρώτη σελίδα του παρόντος;
-
οκ... Ευχαριστώ πολύ ...
-
Καλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.. Εχω στο νεο μου mi5s που πηρα χτες το twrp 3.0.2-0 του γιωργου και εκανα ενα back up την ρομ που εχω..!!!
Αλλα ειδα οτι υπαρχει και το νεο το 3.1.0-1.img και θα ηθελα να μου πειτε τι διαφορες με το προηγουμενο ειναι εξισου σταθερο και λειτουργικο οπως το <<παλιο>>και τι αλλο?? Το backup μου με το προιγουμενο αν θελω να το ξανακανω restore εχοντας το νεο δεν θα το παρει και μιας και λεω να κανω αρκετες δοκιμες σε ρομ μεχρι να κατασταλαξω λετε να βαλω το νεο 3.1.0-1 η να αφησω αυτο που εχω ???
Το έβαλα τελικά και δουλεύει ρολόι μία χαρά!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@geoanto555 αν και θα το ανάφεραν και άλλα παιδιά το Twrp 3.1.0.0 στο Redmi3s land όταν επιλέγεις επανεκκίνηση σε recovery αυτό κάνει επανεκκίνηση συσκευής.
Το img αρχείο στην πρώτη σελίδα είναι το ίδιο της rom? Για να το κατεβάσω. Αλλιώς θα βάλω το εκείνο που δοκίμασα. -
-
Μέχρι αύριο θα είμαι απασχολημένος έχω να δώσω πολλές μάχες. Όπως όλοι.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
=============== Απρ 18th 2017, 3:23pm ===============
@geoanto555
Τώρα που τελείωσαν οι μάχες, ξεκουράστηκα από αυτές, είμαι έτοιμος για πειράματα. Έχω βάλει μέσα και μια rom για εφεδρεία, back up δεν μπορώ δεν έχει χώρο δυστυχώς και ξέχασα να πάρω μία SDcard της ηλικίας καμώματα. -
Ετοιμο το twrp για prada...thanks @derveni για τις δοκιμές..
Αργότερα θα αλλαχτούν και τα kate-kenzo για το πρόβλημα του reboot recovery..
Thanks @fog , @dnomikos
Υπομονη για kenzo-kate , θα γίνουν κάποιες ακόμη αλλαγές ...
=============== Απρ 21st 2017, 6:46pm ===============
Νεα twrp για kenzo & kate..
Thanks @George Kaggelaris για την δοκιμή..
@fog το πρώτο τελικά είχε ένα θεματάκι.
Δοκίμασε αυτό..
Δοκιμάστε και πείτε μου αν είναι 100% οκ.
=============== Απρ 21st 2017, 7:24pm ===============
@makis1024 για έλα προς τα εδώ...
Κάνε μια δοκιμή..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0