[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ XTRV
Αυτή τη στιγμή , αν διαβασετε το πρώτο ποστ , έχει τις GTV κανονικά όπως τις ξερατε και στο τέλος του πρώτου ποστ θα δείτε και το CHANGELOG τις XTRV ..
Επίσης θα δείτε ότι αυτη τη στιγμή έχουν βγει 3 XTRV .
XTRV έχουν λοιπόν τα , Mi3 , Mi4 και HongMi .
Στο πρώτο ποστ επίσης διαχωρίζονται τα λινκ της GTV και της XTRV...
Οπότε λίγο διάβασμα θέλει για να καταλαβετε ποιες συσκευές εχουν πάρει XTRV beta1 και ποιες οι διαφορές.. -
-
Ο/H coftaras έγραψε:
Ο/H koukis έγραψε:
Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ???
-
Ο/H user_1024 έγραψε:
Ρε παιδιά μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι σημαίνει XTRV? Υπάρχουμε και άσχετοι στο forum. Δεν είναι κακό να μαθαίνουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για όσους θέλουν να κάνουν απόκρυψη στα κάτω πλήκτρα πηγαίνετε: Ρυθμίσεις- Πρόσθετες ρυθμίσεις - Πλήκτρα και τικαρετε το 'Τα πλήκτρα οθόνης μπορούν να κρυφτούν'. μετά θα μπορείτε να κατεβάζετε η να τα ανεβάζετε όποτε θέλετε.
-
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Επιβεβαιώνω κι εγώ την ομαλή μετάβαση απο GTV 6.9.29 σε GTV 6.10.20 σε Redmi 3 Note (2 GB) με συνολικο χρόνο εγκατάστασης 4 λεπτά και μέγεθος της ROM στα 778 MB. Μετά τα αρχικά lagαρισματα , ολα δουλευουν ρολοι. Μπράβο σε όλους σας
Υ.Γ. αν μπορει κάποιος χριστιανός/ή να μου πει , εστω σε μηνυμα, πως να ξεφορτοθω αυτό το ρημάδι το 'δακτυλιδι' που γραφει από κάτω του 'μισό λεπτό' που μου εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά που βγαίνω απο μια εφαρμογή. Μου εμφανίστηκε όταν μπηκα στις επιλογες για προγραμματιστες και αλλαξα την βελτιστοποίηση μνημης συτήματος από Μεσαίο σε Υψηλο και δεν μου επανήλθε όταν το ξαναβαλα στο Μεσαιο ακομα κι αλλαξα 2 GTV έκτοτε -
Ο/H georgemermigkis έγραψε:
σε redmi note 2 έβαλε κανένας?να μας πει εντυπωσεις-προβληματα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα