Οχι είναι μικρη .. Ξανακατεβασε τηνΟ/H aggelosk23 έγραψε:
573mb η ρομ για το redmi 2 2gb??η όχι? Για να προχωρησω στο update άφοβα ρωτάω μου φαίνεται μικρή σε σχέση με τις προηγούμενες.
[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μπραβο παιδιά καλη συνεχεια με τις υπόλοιπες ρομ
-
-
-
-
Ο/H koukis έγραψε:
Εγκατασταθηκε σε libra και όλα καλά εκτός από την μπαταρία είναι λογικό αυτό που βλέπω; σε 20 λεπτά από 100% πήγε στο 82%!
Xiaοmι Mi4 -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ???
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
ωπα ωπα.....διαβαζω για τα mb της ρομ μικρη-μεγαλη.....εμενα κατεβηκε 533,02mb ειμαι οκ???
" Γεωπόνος”
-
Παιδιά έχω πρόβλημα με την ρομ ως προς τα προγράμματα στην προηγουμένη πέρασα το dolpy atmos και superus από το twrp σήμερα κάνω εγκατάσταση στην καινούργια ρομ όλα καλά αλλά μου κάνει διαγραφή το dolpy atmos το ξανά περνάω μέσω του twrp πάω να περάσω κάποια άλλα προγράμματα από το playstore ενώ στις εφαρμογές μου τα δείχνει στις ρυθμίσεις – εφαρμογές -ληφθείσες στην επιφάνια τις οθόνης όχι τι να κάνω παιδιά να φλασαρω την ρομ (nikel_images_V8.0.9.0.MBFCNDG_20160805.0000.29_6.0_cn) από την αρχή και ενώ όλα από αρχικοί εγκατάσταση και μετα να ξανά βάλω την XTRV/GTV-6.10.20 αν και το εχω κανει δεν εχω βρει γιατρια
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ξανά κατέβασε την 687mb είναι.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα