Όλα μια χαρά !!!!
[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εγώ είχα την δικιά σου @gkalen σε hennessy και πέρασα την νεα xtrv με factory reset και πάει μια χαρά
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Κρίμα και εγώ νόμιζα ότι ήταν η xtrv, οπότε περιμένω την αυριανή την δικιά σου να ξανακάνω εγκατάσταση.Νομίζω ότι η δικιά κάθεται πιο καλά στο τηλέφωνο
Να κάνω μια ερώτηση, καθότι άσχετος συγνώμη για το πρηξιμο, έχω την gtv 6.9.22 developer σε redmi note 2 prime , ποτέ δεν έχω κάνει αλλαγή ρομ από recovery, αλλά και ποτέ δεν έχω κάνει κάποιο backup, για να περάσω την καινουρια xtrv πρέπει να το κάνω μέσω recovery?? Η μήπως μπορώ και από την αναβάθμιση της συσκευής?? Χρειάζεται back up? Και μια ακόμα, είδα ένα βίντεο για wipe cache και wipe dalvik cache, θα σβήσει δεδομένα μου και ρυθμίσεις και πρέπει πάλι να κάνω backup η δεν υπάρχει πρόβλημα?? Συγνώμη για το πρηξιμο αλλά ακόμα μαθαίνω, και δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή και τα κάνω όλα από το κινητό και αν συμβεί κάτι θα μου κοστίσει ακριβά, ευχαριστώ για την κατανόηση
-
@rascal
Να διαβάζετε το CHANGELOG , αν δεις στο πρώτο ποστ κατω-κατω γράφει ότι οι πρώτες XTRV είναι για τα Mi3 , Mi4 και HongMi ...
Τώρα ξεκίνησαν στην ουσία , ελπίζω ότι κάθε βδομάδα θα μπαίνει και νεα XTRV για άλλη συσκευή μέχρι να ολοκληρωθούν όλες ..
Το project θέλει ακόμα πολύ χρόνο , έχουμε να περάσουμε αρκετά ακόμα μέχρι να μπούμε σε beta2 και να μπει και το aroma για να φτάσουμε στο τελικό στάδιο της ρομ , θα κάνουμε καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά και ακόμα πιστεύω δεν θα έχουμε τελειώσει με όλα ...
Υπομονή λοιπόν μάγκες και όλα θα γίνουν όπως πρέπει .. -
-
@GeoXiaomi
Είσαι από τους ευνοούμενος , έχεις το HongMi , έχεις και XTRV ..
Βαλτη και θα μας πεις εσύ πως τι βλέπεις .. -
Μπράβο στα παιδιά έχω ένα θεμα με τ ο λινκ για να κατεβασω λέει ερρορ 404 δεν ξέρω τι πεζει για το νοτε 3 προ αναφέρομαι
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Ολοκληρώθηκε η πλήρης λίστα με 32 συνολικά ROM (29 GTV-6.10.20 & 3 XTRVbeta1-6.10.20).
Tους συνδέσμους για την λήψη τους, μπορείτε να τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος... -
Ο/H dionyshs89 έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά έχω ένα θεμα με τ ο λινκ για να κατεβασω λέει ερρορ 404 δεν ξέρω τι πεζει για το νοτε 3 προ αναφέρομαι
Το δοκίμασα πριν από λίγο.
Ελπίζω να μην μας κάνει πάλι το Androidfilehost τα ίδια προβλήματα που μας είχαν ταλαιπωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα