[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
κατεβαινει.....
Sent from Mi Max Helium Perfomance -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@GeoXiaomi
Είσαι από τους ευνοούμενος , έχεις το HongMi , έχεις και XTRV ..
Βαλτη και θα μας πεις εσύ πως τι βλέπεις ..
Λοιπόν περάστηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα πανω απο την προηγουμένη gtv . Φαίνεται αρκετά γρήγορη κάτι μικρό κολλήματα που είχα με την προηγουμένη εχουν εξαλειφθεί , στης ρυθμίσεις λέει οτι έχω περασμένη stable rom ισχύει η ειναι λάθος ; -
@GeoXiaomi
Ωραία , οπως γραφεις , άρχισες και βλέπεις διαφορά , σε δύο μέρες θα έχεις ακομα καλύτερη εικόνα και θα μας πεις περισσότερα..
Για να μη τα γράφω πάλι , σε παρακαλώ ρίξε μία ματιά στο πρώτο ποστ του πρώτου λινκ της υπογραφής μου ..
Διάβασε το κομμάτι που λέω , "ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ CUSTOM ROM" ..
Ελπίζω να σε καλύψει αυτό .. -
-
]Ολα καλά στο RN3pro. Τωρα ψαχνω πως βγαινει η γραμμη των κουμπιων απο την οθονη[/quote]
Ρυθμισεις-προσθετες ρυθμίσεις-πληκτρα-τικ στο τα πληκττα οθόνης μπορούν να κρυφτουν-swipe προς τα κατω
Κάποιος έχει απαντήσει ήδη,δεν το είδα,συγνωμη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Προς το παρών δεν επεμβαίνουμε στο settings.apk και για αυτό το λόγο μπερδεύεται και την αναγνωρίζει ως Stable Global.
Εϊναι Developer και αργότερα θα προχωρήσουμε σε περισσότερα Tweaks όταν ετοιμάσουμε και τα ανάλογα scripts για να μην το κάνουμε με το χέρι.
Μην ξεχνάτε πως μιλάμε πλέον πάνω από 31 ROM και βλέπουμε, οπότε πρέπει να οργανώσουμε αυτοματοποιημένα Scripts για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στον φόρτο εργασίας.
Αγάλι - αγάλι γιατί τα παίξαμε στην κυριολεξία. -
-
Ο/H Xaris Skr έγραψε:
Ο/H georgemermigkis έγραψε:
σε redmi note 2 έβαλε κανένας?να μας πει εντυπωσεις-προβληματα....
-
@kostas234
Όταν κανείς full wipes , μετά θα κάνεις reboot σε recovery ξανά για να φλασαρεις τη ρομ , μάλλον γι'αυτο σου δίνει error 7 ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα