[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
γεια σας παιδια.διαβασα το ποστ για το τι ειναι η xtrv/gtv rom.
εχω ενα mi3.μεχρι να βγει η πρωτη κανονικη ρομ οχι η beta, gia gtv δεν θα εχει αναβαθμιση;;;
στο post που γραφω τωρα εχει την xtrv/gtv rom 6.10.20.
στα downloads ομως του Mi3 εχει την gtv 6.10.13.
τι γινετε γιατι μπερδευτικα.
στην συσκευη μου εχω την Gtv 6.9.29.
μπορω να την αναβαθμισω στην καινουρια gtv mexri na βγει η xtrv (σε μη beta εκδοση).
η xtrv/gtv rom 6.10.20 ειναι beta;;;
εξηγηστε γιατι μπερδευτικα και απο φοβο δεν κατεβασα καμια και δεν αναβαθμισα το κινητο μου. -
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
gkalen τό έκανα και αυτό αλλά πάλι τά ίδια
Βαλε ομως την Ρομ καλυτερα σε μια sd card για να την εχεις ηδη μεσα και μετα περασε την. -
-
συγνωμη παιδια τωρα το ειδα και καταλαβα.ευχαριστω για την απαντηση.
-
-
-
-
Εντάξει. Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Φλασαρα εγώ το super user όπως την ρομ χειροκίνητα όπως λέει στις οδηγίες.
Στις οδηγίες όμως λέει να μην το αναβαθμίσω από το playstore. Να μπω να το βρω και να πατήσω να μην ενημερώνεται αυτόματα; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
Εντάξει. Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Φλασαρα εγώ το super user όπως την ρομ χειροκίνητα όπως λέει στις οδηγίες.
Στις οδηγίες όμως λέει να μην το αναβαθμίσω από το playstore. Να μπω να το βρω και να πατήσω να μην ενημερώνεται αυτόματα;
" Γεωπόνος”
-
Παιδιά μπορεί να μου πείτε σας παρακαλώ γιατί ενώ πέρασα το twrp και τη Ρομ με sideload γιατί τα έκανα μαντάρα αλλά για κάποιο λόγο δεν μου διαβάζει την μνήμη του mi max pro για να βάλω την. 20 την έβαλα σε στικακι και το είδε κανονικά αλλά βγάζει κάποια fail στο τέλος της εγκατάστασης της ρομ τι μπορεί να φταίει πάντως δουλεύει κανονικά το κινητό τι να πω το mi maxειναι μαγικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα