Βοήθεια για Hardbricked Mi5
-
-
Οκ! Ευχαριστω και ενημερωνω.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Προσπαθησα να κανω αυτο που ειπες αλλα βγαζει error: FAILED (remote : device is locked. Cannot erase)
"Το κινητό είχε έρθει με unofficial του κινεζομάγαζου Global 7.3.8.0 MAACNMD" όντως είναι fake rom.
Δυστυχώς θα πρέπει να μπεις σε DIY Deep Flash Cable/ Engeneering Cable.
Εδώ πως τα κατάφερε ο geozn8 Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash -
Ο/H jpapoul έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
"Το κινητό είχε έρθει με unofficial του κινεζομάγαζου Global 7.3.8.0 MAACNMD" όντως είναι fake rom.
Δυστυχώς θα πρέπει να μπεις σε DIY Deep Flash Cable/ Engeneering Cable.
Εδώ πως τα κατάφερε ο geozn8 Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
Ευχαριστω για το ενδιαφερον, θα το κανω με καλωδιο!
Ο/H geozn8 έγραψε:
Φίλε μου καλημέρα. Μην τρελαίνεσαι και εγώ τα ίδια τράβηξα πριν λίγες μέρες..!!! Φτιάξε το καλωδιάκι (δεν είναι δύσκολο) και αφού το έχεις αν θες με δική σου ευθύνη κανε τα εξής : Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
Παρακολουθησα ολη σου την προσπαθεια και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα με το πεισμα σου, μπραβο. Φυσικα και θα δοκιμασω με το καλωδιο, ειναι η μονη λυση και ελπιζω να πιασει γιατι ειναι ακριβο για διακοσμητικο βιβλιοθηκης το mi5!! Ευχαριστω για τον οδηγο. Περισσοτερα οταν θα εχω καλωδιο! Αν χρειαστω κατι μπορει να σε ενοχλησω...
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή πολλαπλών παραθέσεων ().
-
Ο/H jpapoul έγραψε:
Παρακολουθησα ολη σου την προσπαθεια και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα με το πεισμα σου, μπραβο. Φυσικα και θα δοκιμασω με το καλωδιο, ειναι η μονη λυση και ελπιζω να πιασει γιατι ειναι ακριβο για διακοσμητικο βιβλιοθηκης το mi5!! Ευχαριστω για τον οδηγο. Περισσοτερα οταν θα εχω καλωδιο! Αν χρειαστω κατι μπορει να σε ενοχλησω...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή πολλαπλών παραθέσεων ().
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ναι εννοητε θα με ρωτησεις οτι θες δεν θα ενοχλεις και μακαρι να το φτιαξεις το κινητακι γιατι ειναι σουπερ..!!! Εισαι απο Αθηνα η απο επαρχια ???
Λαρισα
Ο/H jpapoul έγραψε:
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ναι εννοητε θα με ρωτησεις οτι θες δεν θα ενοχλεις και μακαρι να το φτιαξεις το κινητακι γιατι ειναι σουπερ..!!! Εισαι απο Αθηνα η απο επαρχια ???
-
εστειλα πμ, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!
-
@jpapoul Δεν πείρα κάποιο μήνυμα που το έστειλες θα μιλήσω και με τον @thanos485 αν το έστειλες εκεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0