Ναι γιατί το έχουν αναφέρει και οι ειδικές δυνάμεις της κοινότητας αν δεν είναι με την επίσημη μέθοδο το ξεκλείδωμα κίνδυνος brick. Και εδώ ο paridos δεν ξέρει αν έγινε με επίσημη μέθοδο, άδεια πήρα ας προχωρήσει και σε αυτό το βήμα να είναι ήσυχος.
Βοήθεια για Hardbricked Mi5
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@spideman3, εγώ ξέρω μόνο 10 πράγματα που με ανάγκασε ή περίπτωση μου να διαβάσω. Ο @thanos485, ο @derveni (που γνώρισα από κοντά) και φυσικά εσύ έχετε την πολλαπλή εμπειρία. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορώ να βοηθήσω άλλους όπως εσείς.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα . Δεν έχω pc και μου είναι δύσκολο να γράφω από το κινητό . Θα πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη αν και τελικά με το miui ποτέ δεν είσαι και 100 σίγουρος.. Σωστά είπαν να ξανά κλειδώσει και ξεκλειδώσει ο bootloader αλλά μετά καλό είναι να ξανά περάσεις και μέσο adb ξανά το twrp 3.0.2 mic γιατί έχει αναφερθεί στο νήμα του mi5 σπάνια μεν ότι λόγο διαφορετικού τύπου οθόνης να μην παίζει σωστά το twrp και να δοκιμάσεις από τα 3-4 που κυκλοφορούν . . Πας ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - πατάς 4 φορές πάνω στην έκδοση κερνελ και μπαίνεις στο hardware test. Εκεί επιλέγεις την δεύτερη επιλογή 2. Check version info και πας κάτω κάτω στην σελίδα εκεί που λέει LCM information και τα 3 πρώτα γράμματα είναι ο τύπος της οθόνης . . Εμένα πχ είναι η jdi. Δες και εσύ ποια έχεις . .Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Στόχος μου δεν είναι να ξαναπεράσω το twrp αλλά να το κάνω όσο πιο "official" γίνεται το κινητό, ουτως ή αλλως δεν είμαι απο αυτόυς που αλλάζουν συνέχεια rom ή που πειραματίζονται. Είναι εργαλείο της δουλειάς μου το κινητό και δεν ρισκάρω γενικως..
Για εμένα προσωπικά αν δουλέψει το OTA στο επόμενο release που θα βγει της global θεωρώ το θέμα λήξαν, για το mi pc suite δεν με νοιαζει.
Επειδή και εγώ δεν γνωρίζω όσα εσείς, αυτό που λέει ο @spideman3 πρέπει να γίνει στη φάση που το φτάσαμε το κινητό ή οχι; Υπάρχει ακόμα κίνδυνος brik ή οχι?
Α και κατα πάσα πιθανότητα το unlocking που έχει το κινητό δεν είναι official, λογικά θα το είχε κάνει ο φίλος που το αγόρασα.
Και άλλη μια ερώτηση και τελειώνω, το κλείδωμα γίνεται απο το miflash επιλέγοντας το "clean all and lock"?
btw @geozn8 η οθόνη μου και εμένα είναι jdi...
και έχω και ένα θέμα με την οθόνη εδώ και μια εβδομάδα.... και έχω ξενερώσει.... δείτε συννημένο. -
Καλύτερα κλείδωσε και μετά ξεκλείδωσε τον bootloader. Εκτός και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μέ το παιδί που το αγόρασες και σε πει αν τον ξεκλείδωσε με την επίσημη μέθοδο. Εγώ στο Mi5 μου έχω την official Rom Global Developer το έχω ξεκλειδώσει και παίρνω κανονικά της αναβαθμίσεις μέσω OTA.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Καλύτερα κλείδωσε και μετά ξεκλείδωσε τον bootloader. Εκτός και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μέ το παιδί που το αγόρασες και σε πει αν τον ξεκλείδωσε με την επίσημη μέθοδο. Εγώ στο Mi5 μου έχω την official Rom Global Developer το έχω ξεκλειδώσει και παίρνω κανονικά της αναβαθμίσεις μέσω OTA.
Ισχύει αυτό που ρώτησα προηγουμένος ή να googlaro, ότι το κλείδωμα γίνεται απο το miflash επιλέγοντας το "clean all and lock"?
Ευχαριστώ πολυ! -
Ναι με αυτήν την επιλογή κλειδώνει.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα παιδιά, έτσι για να το κλείσω το θέμα τουλάχιστον για τώρα, πήρα ΟΤΑ update κανονικά την 8.1.2.0 stable, χωρίς κανένα θέμα.
Ευχαριστώ και παλι για τη βοήθεια.
-
-
-
-
Αρα ποιος ο λογος πλεον για οποιονδηποτε να φλασαρει τις ελληνικες απο εδω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0