Βοήθεια για Hardbricked Mi5
-
-
Παιδιά καλησπερα και από μένα.
Έχω ένα θεματακι με το mi5 μου το οποίο αγόρασα από Κίνα και μετά από 6 μήνες περίπου πέθανε.Στο pc το βλέπω κανονικά και σε fastboot και σε recovery mode. Το εχω φλασσαρει από κάνα 2-3 miflash αλλά και από mi pc suite (και αγγλικό και κινεζικο) αλλά δεν θέλει να κάνει boot. ενημερωτικά έχω δοκιμάσει αρκετές rom (stable,Dev, custom,ελληνικες) και η οθόνη δεν έχει ανάψει ποτε, μόνο το Led και η δόνηση δουλεύουν.
Καμιά ιδέα? -
Ο/H kolopro έγραψε:
Καμιά ιδέα?
Διαβασα οτι καποια mi5 εβγαλαν θεμα με οθονη... -
Δες στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή αν το αναγνωρίζει στις θύρες com σαν 9008 ή σαν 900Ε...Μία φώτο από την διαχείριση συσκευών θα βοηθούσε
-
-
Επειδή δεν έχω εικόνα, όταν ολοκληρωθεί το flash, το κινητό κάνει reboot και ξεκινάει να τρέχει την εγκατάσταση της ρομ κάνα 20αλεπτο απ ότι έχω διαβάσει, μπορώ να το καταλάβω από κάποια δόνηση ίσως ότι τρέχει κανονικα;
-
-
-
Όχι, δεν έχει αναψει η οθόνη καθολου. εντομεταξυ το κινητό μετά το flash είναι ζεστό που σημαίνει ότι μάλλον κάτι κάνει.
-
-
Φίλε αν στο fastboot mode δεν βλέπεις ούτε το λαγουδάκι τότε μάλλον είσαι για νέα οθόνη !!! Αν το σιγουρέψεις τότε δες στο νήμα του κινητού έχει ανάλογο θέμα για οθόνη πως έκαναν άλλα παιδιά με παρόμοιο θέμα !!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0