Το νέο Mi Note 2 είναι ΕΔΩ!
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τελικά μιλάμε για μία συσκευή, 3 εκδόσεις. Η τιμή του μεγάλου που γλυκοκοιτάω εγώ είναι : 6GB + 128GB Special Global Edition 3499 Yuan ($516 - 474.7€), οπότε μιλάμε για 600άρα σίγουρα στα κινεζομάγαζα. Το θέμα είναι ότι βάση το άρθρο που έβλεπα και εγώ από αλλού, δεν ανακοινώσανε λέει πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Πάντως είναι φοβερό. Επίσης δεν έχει διπλή κάμερα τελικά που είχε κυκλοφορήσει ότι θα είχε.
Οι πληροφορίες λένε για διάθεση σε 3 εβδομάδες
Sent from my 1+1΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τελικά μιλάμε για μία συσκευή, 3 εκδόσεις. Η τιμή του μεγάλου που γλυκοκοιτάω εγώ είναι : 6GB + 128GB Special Global Edition 3499 Yuan ($516 - 474.7€), οπότε μιλάμε για 600άρα σίγουρα στα κινεζομάγαζα. Το θέμα είναι ότι βάση το άρθρο που έβλεπα και εγώ από αλλού, δεν ανακοινώσανε λέει πότε θα είναι διαθέσιμη η συσκευή. Πάντως είναι φοβερό. Επίσης δεν έχει διπλή κάμερα τελικά που είχε κυκλοφορήσει ότι θα είχε.
-
Ο/H geobas έγραψε:
Επίσημη παρουσίαση του Mi Note 2 σήμερα , και ξαφνικά εμφανίζεται και εκείνο το διαστημικό Mi Mix .
Τι γίνεται βρε παιδιά . Που το πάει η Xiaomi ?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ίσως η Global έκδοση (που στοιχίζει 200 γουάν επιπλέον) να μας είναι περιττή... Πρέπει να το ψάξουμε...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Κ την πιο φθηνή έκδοση δεν την λες απλή με 4G ram.
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H knight666 έγραψε:
Αλλά όσοι έχουν ήδη το Mi Note Pro, έχουμε περάσει περισσότερο από ενάμιση χρόνο με 4G Ram στις συσκευές μας και απλά μας "ελκύει" το "περισσότερο", χωρίς ουσιαστικά να σημαίνει ότι τα 4G Ram δεν μας φτάνουν (...και περισσεύουν!) -
Παμε για την global εκδοση ασυζητητί παιδες!!!Σε κανα 8μηνο όμως μηπως κ πεσει λιγο η τιμη!
Εχω παντως μια επιφυλαξη για την ποιοτητα των φωτογραφιων,δεν κατεβασε το f όπως περιμενα κ δεν εχει OIS..Περιμενω με ανυπομονησια τα πρωτα reviews! -
Λογικα θα βγει και η pro έκδοση αργότερα... (Υποθέτω με 2κ ανάλυση και dual cam.. ίσως και άλλο soc ανάλογα ποτε θα βγεί)
-
Ο/H louistav έγραψε:
Λογικα θα βγει και η pro έκδοση αργότερα... (Υποθέτω με 2κ ανάλυση και dual cam.. ίσως και άλλο soc ανάλογα ποτε θα βγεί)
Άν και θεωρώ πλεονέκτημα το γεγονός οτι η ανάλυση δεν είναι 2K.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0