Δεν είμαι σίγουρος με ποιον τρόπο πήγε να κάνει την επιστροφή σε MIUI, θα μας πει μόλις μπει πιστεύω
καλησπερα παλικαρια και ας αργησα (λογω δουλειας) το εξηγώ στο πρώτο post μου, μέσω twrp και ενω είχα CM 13 πήγα να περάσω το xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_V8.0.4.0.LHOCNDG_v8-5.1.zip
από όσο διάβασα στα σχόλια κατάλαβα ότι και άλλη χρήστες αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και πλέον είμαι 99% σίγουρος ότι τα update που έκαναν τα win 10 πριν μια βδομάδα δεν ήταν και ότι καλύτερο για εμάς του Xiaomides
γιαυτι τα εχω κλεισει εγω (απο group policy αλλα και τα αυτοματα των driver) και τα τσεκαρω παντα με wushowhide.diagcab και κανω hide οποια θελω...
κανονικα για να γυρισεις απο αλλες custom rom σε miui πρεπει να εισαι με alka recovery (οπου ταχα θα εχεις παρει full back-up με αυτο μιας και ειναι το πρωτο που πρεπει να βαλεις) και για να το κανεις restore...
ετσι εχω καταλαβει εγω δηλαδη οτι γυρνας σε miui χωρις προβληματα! φυσικα μετα και ενα καθαρο flash μεσω EDL θα ηταν οτι καλυτερο ωστε ολα να ειναι καθαρα και στην θεση τους!
όσοι βρεθούν στην ίδια περίπτωση με μένα δηλαδή με hardbrick συσκευή και kedacom drivers θα τους πρότεινα να κάνουν την διαδικασία unbrick σε Win 7 64 bit , κατά τα αλλα η διαδικασία που ακολουθήσαμε είναι αυτή που γραφει στο post 34 Σπάνιο πρόβλημα με Redmi Note 3 Pro (Kedacom USB Device) ο φίλος @NasDriver το μονο που θα συμπλήρωνα σε αυτό είναι να εφοδιαστείτε με υπομονή και επιμονη και να θυμάστε ότι ΤΑ XIAOMI ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Ταλαιπωρήθηκα κι εγώ πριν μερικές μέρες με τους kedacom, αλλά δεν ήξερα για το rollback. Κατάφερα τελικά να ξεκλειδώσω bootloader μετα από πολλές προσπάθειες και αφού έκανα απεγκατάσταση τους kedacom. Άμα το ξαναμπριζώνω βέβαια μου ξαναβάζει τους kedacom, αν κάνω rollback δεν τους ξαναβάζει?
Ταλαιπωρήθηκα κι εγώ πριν μερικές μέρες με τους kedacom, αλλά δεν ήξερα για το rollback. Κατάφερα τελικά να ξεκλειδώσω bootloader μετα από πολλές προσπάθειες και αφού έκανα απεγκατάσταση τους kedacom. Άμα το ξαναμπριζώνω βέβαια μου ξαναβάζει τους kedacom, αν κάνω rollback δεν τους ξαναβάζει?
και rollback να κάνεις πάλι θα τους ξαναβάλει τουλάχιστον έτσι έκανε σε έμενα