μαλλον κατι τετοιο παιχτηκε 
χα αλλα ο επιμενον νικα.

χα αλλα ο επιμενον νικα.
The Maniac
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.Ο/H demakhs έγραψε:
κάτσε στην global αφού βαριέσαι, μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου.....![]()
απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!!![]()
![]()
![]()
Ο/H dimitris839 έγραψε:
εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.Ο/H demakhs έγραψε:
απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!!![]()
![]()
![]()
κοιταξε φιλε μου καταρχην δν ξερει τν περιπτωση μου(μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου.....Ο/H Antretng έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειχε διαθεση ειρωνιας. Αλλωστε ο ιδιος ειπες οτι βαριεσαι. Γενικα στις custom rom ισχυει η αρχη "δοκιμαζω και βλεπω αν μου ταιριαζει".Ο/H dimitris839 έγραψε:
εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.Ο/H demakhs έγραψε:
![]()
![]()
Οποτε για καλο στο ειπε. Τι να σου πει αν δουλευει καλυτερα οταν δεν εχει καν ιδια συσκευη με σενα; Οπως επισης ειναι πολυ υποκειμενικο το τι δουλευει καλυτερα... και προσωπικα σε ταχυτητα δεν νομιζω να κερδισεις. Αφου βαριεσαι αστο, ποσο μαλλον αν ασχολεισαι με σκορς σε antutuΗ κυρια διαφορα της ελληνικης ειναι η γλωσσα και οχι η ταχυτητα.
μολις μεταφερθει και το αλλο ποστ μου θα καταλαβεις.Ο/H makis1024 έγραψε:
Από τις λίγες φορές που είδα τον @demakhs να μην ειρωνεύεται, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, έχω το Kenzo τέσσερις μήνες και έχω κάνει τρία factory reset, lollipop σε marshmallow, gtv σε xtrv, beta 1 σε beta 2. Όποιος βαριέται τέτοιες διαδικασίες, μένει με official, που είναι η ειρωνεία; Και όταν πάμε για τελική xtrv πάλι θα ακολουθήσει λογικά factory reset.