Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)

• Mi-5S/Plus
    • μαλλον κατι τετοιο παιχτηκε :P
      χα αλλα ο επιμενον νικα.
      Images
      • Screenshot_2017-01-21-16-20-02-161_com.antutu.ABenchMark.png

218,87 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times
      • Screenshot_2017-01-21-16-08-02-363_com.antutu.ABenchMark.png

77,85 kB, 1.080×1.920, viewed 116 times
      The Maniac
    • ο επιμένων νικά!!! :pump:

τα συγχαρητήρια μας και που τα κατάφερες αλλά και για το σκορ που πέτυχε το τερατάκι σου.... :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• και μία ερώτηση τώρα τρέχω την global development 7.1.19 beta σήμερα μ ήρθε μνμ οπότε ξεκλείδωσα κ το bootloader να βάλω την δικιά μας θα δω κάποια διαφορα.(όχι τπτ άλλο θα την περνούσα αλλά βαριέμαι στο να κάθομαι κ να τα περνάω ξανά όλα από την αρχή.)
      The Maniac
    • Διαφήμιση
    • κάτσε στην global αφού βαριέσαι, μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου..... 8o

απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!! lol lol lol lol
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

κάτσε στην global αφού βαριέσαι, μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου..... 8o

απορώ που μπήκες στον κόπο να στείλεις και μήνυμα για ξεκλείδωμα και που ξεκλείδωσες κιόλας!!! lol lol lol lol
      εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.
      The Maniac
    • Ο/H dimitris839 έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

εκανα μια πολυ απλη ερωτηση και εσυ ειρωνευεσαι δν νομιζω να γνωριζομαστε τοσο καλα για να δεχτω αυτου του τυπου τν ειρωνεια.ειναι η πρωτη μου συσκευη xiaomi και δν εχω ασχοληθει καθολου με τις συγκεκριμενες συσκευες.αν δν θες να απαντησεις στην ερωτηση μ πολυ απλα μν γραφεις.

Δεν νομιζω οτι ειχε διαθεση ειρωνιας. Αλλωστε ο ιδιος ειπες οτι βαριεσαι. Γενικα στις custom rom ισχυει η αρχη "δοκιμαζω και βλεπω αν μου ταιριαζει".

Οποτε για καλο στο ειπε. Τι να σου πει αν δουλευει καλυτερα οταν δεν εχει καν ιδια συσκευη με σενα; Οπως επισης ειναι πολυ υποκειμενικο το τι δουλευει καλυτερα... και προσωπικα σε ταχυτητα δεν νομιζω να κερδισεις. Αφου βαριεσαι αστο, ποσο μαλλον αν ασχολεισαι με σκορς σε antutu Η κυρια διαφορα της ελληνικης ειναι η γλωσσα και οχι η ταχυτητα.
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      Έγινε μεταφορά όλων των ποστ σε αυτό το θέμα :)
    • Από τις λίγες φορές που είδα τον @demakhs να μην ειρωνεύεται, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, έχω το Kenzo τέσσερις μήνες και έχω κάνει τρία factory reset, lollipop σε marshmallow, gtv σε xtrv, beta 1 σε beta 2. Όποιος βαριέται τέτοιες διαδικασίες, μένει με official, που είναι η ειρωνεία; Και όταν πάμε για τελική xtrv πάλι θα ακολουθήσει λογικά factory reset.
    • Ο/H Antretng έγραψε:

Ο/H dimitris839 έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Δεν νομιζω οτι ειχε διαθεση ειρωνιας. Αλλωστε ο ιδιος ειπες οτι βαριεσαι. Γενικα στις custom rom ισχυει η αρχη "δοκιμαζω και βλεπω αν μου ταιριαζει".

Οποτε για καλο στο ειπε. Τι να σου πει αν δουλευει καλυτερα οταν δεν εχει καν ιδια συσκευη με σενα; Οπως επισης ειναι πολυ υποκειμενικο το τι δουλευει καλυτερα... και προσωπικα σε ταχυτητα δεν νομιζω να κερδισεις. Αφου βαριεσαι αστο, ποσο μαλλον αν ασχολεισαι με σκορς σε antutu Η κυρια διαφορα της ελληνικης ειναι η γλωσσα και οχι η ταχυτητα.
      κοιταξε φιλε μου καταρχην δν ξερει τν περιπτωση μου(μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου..... τα λογια του).γιατι με το που ηρθε η συσκευη ηρθε μια μια ρομ οτι νανε επειδη δεν γνωριζα τν δουλεψα ετσι οποτε βρηκα πολλα bugs περασα την global 8.0.4.0 και διαπιστωσα οτι δν εχει ελληνικα μεσα (και πιστευω να καταλαβενεις πως ειναι οταν εχεις μια καινουργια συσκευη και δν μπορεισ να τν δουλεψεις) αφου το εψαξα ξανα ολα erase και εβαλα την global dev η οποια εχει φουλ ελληνικα μεσα αλλα παλι χρειαστηκε να κανω καποια πραγματα οπως στο 4g για να δουλεψει σωστα.ξανα εστεισα την συσκευη οποτε και δουλευει πολυ καλα αυτην την στιγμη.οσο για τα σκορ δν τρελενομαι κιολας απλα μ εκανε εντυπωση για αυτο και το ανεβασα γιατι σε οτι βιντεακι και να ειδα σε τεστ συσκευων δν ειδα πουθενα αυτο το σκορ.τελος οπως θα δεις ειμαι μελος πολυ πριν παραλαβω την συσκευη και καθομουν και διαβαζα διαφορα πραγματα εδω μεσα για να ξερω τι γινεται. (η ερωτηση μου ηταν απλη και ρωτησα εδω γιατι εσεις τις δουλευεται και προφανος θα εχετε δουλεψει και global dev αυτα).
      The Maniac
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Από τις λίγες φορές που είδα τον @demakhs να μην ειρωνεύεται, δεν ξέρω εάν το κατάλαβες, έχω το Kenzo τέσσερις μήνες και έχω κάνει τρία factory reset, lollipop σε marshmallow, gtv σε xtrv, beta 1 σε beta 2. Όποιος βαριέται τέτοιες διαδικασίες, μένει με official, που είναι η ειρωνεία; Και όταν πάμε για τελική xtrv πάλι θα ακολουθήσει λογικά factory reset.
      μολις μεταφερθει και το αλλο ποστ μου θα καταλαβεις.
      The Maniac
    • Διαφήμιση