Δεν κατάλαβα τι εννοείς..
Βάλε ένα screenshot με το σφάλμα που σου βγάζει όταν το φλασάρεις σαν img..
Screenshot by Lightshot αυτο μου κανει.
ενω εχω recovery μεσα στο κινιτο δεν μπορο να περασω ρομ διοτι μου βγαζει ερρορ το /cache και δεν μπορει να το κανει mount και σταματα το flash και μ το ποιανει failed
@Bodai Φιλε μου μιας και το ανεφερες εχω MI4 με Mi recovery και MIUI 8 Global 7.3.2 Beta... Για να παρασω την ελληνικη Stable πρεπει πρωτα να κανω Flash την τελευταια ελληνικη fastaboot rom που υπαρχει? (ετσι θα αποκτησω και το custom recovery?)
@Bodai Φιλε μου μιας και το ανεφερες εχω MI4 με Mi recovery και MIUI 8 Global 7.3.2 Beta... Για να παρασω την ελληνικη Stable πρεπει πρωτα να κανω Flash την τελευταια ελληνικη fastaboot rom που υπαρχει? (ετσι θα αποκτησω και το custom recovery?)
Οχι δεν χρειάζεσαι fastboot, απλά πάρε μεσα απο την XTRV το recovery.img Εγκατεστησε το με την βοήθεια της fastboot και μετα Factory Reset και φλασάρισμα της ελληνικης XTRV Stable ..
@Bodai Χιλια ευχαριστω φιλε μου, εχουν γινει πιο απλα τα πραγματα απ ότι τα θυμαμαι.. αυτή η συσκευή εχει περασει πολλα...!! Ηταν η εκδοση 3g και τωρα εχει γινει LTE.....!!!!
λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc .
καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη.
τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ
Εγώ έχω το εξής θέμα με Windows 10. Συνδέω το κινητό RN3P Kate και ούτε βγάζει άλλες επιλογές εκτός από το charging.
Ήμουν λοιπόν στο αεροπλάνο και το έβαλα να φορτίσει και μέχρι και εκεί έβγαλε τις έξτρα επιλογές. Δοκίμασα τελικά και σε άλλο win10άρι και βγήκαν οι επιλογές.
Τα win10 είναι αυτά που ιστορικά έχουν flashάρει την ρομ σε RN3P Kenzo, προσπάθησαν να σώσουν το Kenzo (που τελικά βγήκε χαλασμένο) και τέλος επιβεβαίωσαν το κλειδωμένο bootloader για Kate.
Φυσικά έχω αλλάξει καλώδια και θέσεις usb αν και γενικά τα ίδια καλώδια έκαναν τα παραπάνω.
Μου κάνει εντύπωση που το κινητό δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε σε usb host και δεν βγάζει κάν την επιλογή στην notification.
Υποψιάζομαι κάποια πατάτα στο λειτουργικό ή κάποια συγκεκριμένη πατάτα επιλογή στο κινητό για το συγκεκριμένο αυτό υπολογιστή
Καμιά ιδέα να ξεκινήσω το σκάλισμα;
Ακριβώς κ το ίδιο και σε εμένα. Ένα mi5s ενός φίλου. Δεν συνδέεται με τίποτα σε win10. Ενώ σε εφτάρια είναι μια χαρά. Έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Το σθνδέω και μόνο δείχνει οτι φορτίζει. Ούτε usb options ουτε εμφανίζεται κάτι στο device manager.