Xiaomi Redmi 4: αυτά είναι τα επίσημα χαρακτηριστικά του;
-
-
5 ιντσες ρε παιδιά θελουμε...
-
Μια χαρά κινητό, άργησε να βγει(εννοώ οι 4.5" που είχαν βγεί φήμες το καλοκαίρι), αλλιώς θα το αγόραζα με αυτά τα χαρακτηριστικά.
-
Ο/H pit13 έγραψε:
Μια χαρά κινητό, άργησε να βγει(εννοώ οι 4.5" που είχαν βγεί φήμες το καλοκαίρι), αλλιώς θα το αγόραζα με αυτά τα χαρακτηριστικά.
-
Για δευτερη συσκευη για οποιον τη χρειαζεται ειναι οτι πρεπει. Ευκαιρια να αντικαταστησουμε το 1s
-
Ο/H makymro έγραψε:
Για δευτερη συσκευη για οποιον τη χρειαζεται ειναι οτι πρεπει. Ευκαιρια να αντικαταστησουμε το 1s
Το ρυζάκι δεν το αντικαθιστάς εύκολα ή τουλάχιστον με "ελαφριά τη καρδία"... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H makymro έγραψε:
-
Ο/H makymro έγραψε:
Σωστο και αυτο, με τις δυο δευτερες, αλλα το ρυζακι μαλλον μας αφηνει σιγια σιγα...Ολο φορτιση θελει. Δεν κραταει πια η μπαταρια του
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H makymro έγραψε:
Σωστο και αυτο, με τις δυο δευτερες, αλλα το ρυζακι μαλλον μας αφηνει σιγια σιγα...Ολο φορτιση θελει. Δεν κραταει πια η μπαταρια του
Λες ε; Σωστό μου ακουγεται και αξιζει το κοπο. Και εγω ελεγα μηπως εφταιγε που του εχω βαλει V8. -
Για μένα σαν πρώτη συσκευή κορυφή θα είναι ..
Το περιμένω εδώ και καιρό .. -
Ο/H makymro έγραψε:
Λες ε; Σωστό μου ακουγεται και αξιζει το κοπο. Και εγω ελεγα μηπως εφταιγε που του εχω βαλει V8.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Για μένα σαν πρώτη συσκευή κορυφή θα είναι ..
Το περιμένω εδώ και καιρό ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0