Μόλις παρέλαβα ένα Redmi 3S το οποίο ήρθε με latest stable global rom. Επειδή έρχομαι από Mi4 δεν το έχω καθόλου με το unlock κτλ, για να βάλω είτε latest Developer Global είτε την Ελληνική Developer χρειάζομαι unlock πρώτα?
Αυτό που χρειάζεται είναι να διαβάσεις τους οδηγούς πρώτα και μετά να αρχίσεις τις απορίες!
Υ.Γ. Για ελληνική, ναι χρειάζεσαι unlοck, για global developer δεν χρειάζεσαι unlock, με την προϋπόθεση ότι τώρα φοράς official rom και όχι μαϊμού... αλλά η απάντησή μου είναι ημιτελής εάν δεν διαβάσεις τους οδηγούς... (για να δεις πως τσεκάρουμε εάν φοράμε Official η όχι και τι κάνουμε αναλόγως το τι φοράμε κλπ...κλπ...Μπρός... ΔΙΑΒΑΣΜΑ!)
Προσπάθησα να περάσω latest china developer γιατί η global έχει κάποιο πρόγραμμα στο λινκ και δεν κατεβαίνει.
Στο MiFlash όλα καλά βλέπει και το κινητό και τον φάκελο, πατάω clean all και τελειώνει σε ένα δευτερόλεπτο ενώ γράφει success. Μετά το restart δεν έχει γίνει καμία αλλαγή, όλα είναι όπως ήταν πριν το φλασάρισμα. Καμία ιδέα?
Δοκίμασα και απο updater να βάλω την Dev και όταν μου κανει restart μένει να γυρνάει το κυκλακι και μετα απο ώρα μου βγάζει update failed όταν ανοίγει το κινητό, θα το ξανά δοκιμάσω και θα σας πω!