θα....το διαπιστώσεις και αυτό, ιδίοις δάχτυλοις, οσονούπω...κοντή γιορτή....μη στεναχωριέσαι καθόλου!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑς πρόσεχες. Τώρα φυλάξου!!!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με σένα που έχω στην ομάδα μου.... δεν ανησυχώ καθόλου..
Όπα... έκανα δήλωση τώρα.
Παντως @geoanto555 αφου συνεχισα με τον @lallasgr και μετα απο επανεκκινηση του pc και με αρκετες προσπαθειες δεν εμπαινε σε edl.Δεν ξερω αν συνεχιζαμε καμμια 15αρια φορες ακομα (χαχαχαχα)αλλα οσες δοκιμασαμε τιποτα.Και αφου καναμε διαφορα.....στο πατα το power και μολις σβησει στιγμιαια η οθονη το volume- χωρις αποτελεσμα,παρακουσα και αφου δεν εκανε τιποτα .....μετα λεμε αφου συννενοηθηκαμε οτι τελικα μπαινει στο recovery.....ακολουθηθηκε ο οδηγος umbrick Mi5 και............Εγενετο Φως...........Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το κινητό μπαινει σε edl χωρίς να χρειαστεί το συγκεκριμένο καλώδιο...
Να γραφτεί στα πρακτικα..... το συνδεεις με volume + & - πατημένο..
Το συγκεκριμένο βέβαια ήθελε το recovery του..
Ναι ειδα τον οδηγο που φτιαχτηκε λογω της ταλαιπωριας μας.....αλλα λεω για εναν οδηγο απο οταν το παραλαβουμε μηπως και δεν το Μπρικαρουμε πρωτα και μπλεκουμε..........Φανταζομαι δεν ειναι τιποτα για την ΟΜΑΔΑΡΑ......χαχαχαχαΟ/H mixaliscy έγραψε:
Φτιαχτηκε
Φιλε μου @lallasgr αφου σε ξαναευχαριστησω θερμά που με ΕΣΩΣΕΣ .....νομιζα οτι ηταν μονο για νεκρα Mi5s.Αρα κατ'ευθειαν πρωτα αυτον και μετα ξεκλειδωμα και περασμα Ελληνικης;Χωρις προσπαθεια flashαρισματος fastboot rom με miflash;Ουτε με edl;Ο/H lallasgr έγραψε:
@johnjor ισχύει αυτό που σου λέει και ο @mixaliscy. Ο οδηγός που έφτιαξα είναι είτε για να φλασάρεις μία official ρομ στο κινητό ενώ είναι λειτουργικό είτε να το ξε-brickάρεις!! Κάνει και για τις δύο περιπτώσεις!