Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
ένα κουμπάκι πάτησα και έγινε το αυτόματο unbrick...πρέπει να βρω το λινκ με το κινέζικο pc suite και να θυμηθώ τι...έκανα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Ο/H vaxri έγραψε:
γεια χαρά!
Μόλις παρέλαβα, "FAST AS A SHARK" όπως θα έλεγε το Udo, έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.10.0.0
Είναι η official version.. ελπίζω να μην είναι καμία κινεζοrom...
Μένουμε στην Stable ή βάζουμε την "δική μας"???
Χρησιμοποιώ το κινητό στα αγγλικά έτσι και αλλιώς...
-
μην τα μπερδεύεις.
με τον παραπάνω οδηγό απλά θα περάσεις μία official rom...
μετά μπορείς να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική....
αν δεν επιτευχθεί το πέρασμα της official έτσι, αναλαμβάνει δράση το....μυστικό όπλο!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
μην τα μπερδεύεις.
με τον παραπάνω οδηγό απλά θα περάσεις μία official rom...
μετά μπορείς να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική....
αν δεν επιτευχθεί το πέρασμα της official έτσι, αναλαμβάνει δράση το....μυστικό όπλο!!!!
Νομίζω ότι κατάλαβα.... Κάτι αντίστοιχο με ότι κάναμε στο ΜΙ4 πού επίσης ερχόταν με μιά μυστήρια κινεζοrom από το ίδιο κινεζομάγαζο...
Η συνέχεια αυρίο όμως, γιατί ήδη το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι ...
Ευχαριστώ για την βοήθεια.... -
Ο/H vaxri έγραψε:
Το link στο "μυστικό όπλο" δεν δουλεύει..... δες το λίγο!!!
Νομίζω ότι κατάλαβα.... Κάτι αντίστοιχο με ότι κάναμε στο ΜΙ4 πού επίσης ερχόταν με μιά μυστήρια κινεζοrom από το ίδιο κινεζομάγαζο...
Η συνέχεια αυρίο όμως, γιατί ήδη το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι ...
Ευχαριστώ για την βοήθεια....
-
Ακολουθώ τον οδηγό αλλά όταν συνδέω το τηλέφωνο σε Recovery Mode και επιλέγω από το MI PC την ROM δίνει το μύνημα "Reading Device Information Failed"....
Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους drivers..
Ο υπολογιστής βλέπει κανονικά την συσκευή σαν MI5s όταν το τηλέφωνο είναι σε κανονικό Mode.
Όταν είναι σε Recovery Mode, φαίεται σαν να μήν έχει τους drivers (έχει κίτρινο θαυμαστικό μπροστά!!) -
Κινητο σε recovery mode-->Δεξι κλικ ενημερωση-->πας στη διαδρομή xiaomi-->xiaomiflash-->source-->thirdparty-->google-->driver (προϋπόθεση να έχεις εγκατεστημένο το miflash) και επιλέγεις να περάσεις το adb recovery interface αν δεν κάνω λάθος και γινεται χωρίς κίτρινο θαυμαστικό κ μπορείς να προχωρήσεις με το mi pc suite...
Το κάνα χθες κ προχθες, πολλάκις..
Ο Αλεξανδρος θα ενημερώσει τον οδηγό κ με το κινέζικο pc suite που, ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ-ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σε έχασα τελείως....
Κατέβασα το miflash, στην στη διαδρομή xiaomi-->xiaomiflash-->source-->thirdparty-->google-->driver ΟΚ αλλά μετά δεν κατάλαβα το "επιλέγεις να περάσεις το adb recovery interface"??
Ενοείς φαντάζομαι από device Manager update τον driver του mi5s σε recovery mode.. στην διαδρομή που προτείνεις δεν δεχεται driver gia MI5s ΄ούτε υπάρχει κάτι σχετικό με το adb recovery interface. -
Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver Android composite Adb Interface
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου............................................Android composite Adb Interface
ΑΨΟΓΟΣ!!....
Ειστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ !! -
το σιαξες??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες