Ναι πέρασε με την μία η stable ... ThanksΟ/H demakhs έγραψε:
το σιαξες??![]()
Τώρα έχω θέμα με το google account...
Αρε XIAOMI τόσο διάβασμα ούτε στο Πανεπιστήμιο...
Πρέπει να περιμένω να γίνει unlock το bootloader για να περάσω την δική μας ROM???
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝαι πέρασε με την μία η stable ... ThanksΟ/H demakhs έγραψε:
το σιαξες??![]()
Τι έγινες βρε ψυχή και σε χάσαμε τόσο καιρό .......... Welcome back..........Ο/H sso έγραψε:
Σε κάποιο video που έτυχε να δω βραχυκύκλωνε το άσπρο με το πράσινο.
Δεν ξέρω όμως αν ήταν type-c

Κοίτα το τηλέφωνό μου τώρα δεν είναι xiaomi (το Redmi Note 3G το έχω ακόμα σαν εφεδρικό) γι αυτό και δεν έμπαινα συχνά. Όταν όμως είδα κάποια στιγμή ότι εδώ μέσα τριγυρνάει κάθε μέρα και "οργώνει" ο @demakhs άρχισα να μπαίνω καθημερινά για ν' απολαμβάνω τα μηνύματά του (όπως παλιά στο topic "HD2 android development")Ο/H geobas έγραψε:
Τι έγινες βρε ψυχή και σε χάσαμε τόσο καιρό .......... Welcome back..........Ο/H sso έγραψε:
Σε κάποιο video που έτυχε να δω βραχυκύκλωνε το άσπρο με το πράσινο.
Δεν ξέρω όμως αν ήταν type-c

Σωστός .......... Το Redmi Note 3G , το έχω ακόμα σε χρήση . Μπορεί να υστερεί μερικά milliseconds από καινούρια αλλά δεν παύει ναΟ/H sso έγραψε:
Κοίτα το τηλέφωνό μου τώρα δεν είναι xiaomi (το Redmi Note 3G το έχω ακόμα σαν εφεδρικό) γι αυτό και δεν έμπαινα συχνά. Όταν όμως είδα κάποια στιγμή ότι εδώ μέσα τριγυρνάει κάθε μέρα και "οργώνει" ο @demakhs άρχισα να μπαίνω καθημερινά για ν' απολαμβάνω τα μηνύματά του (όπως παλιά στο topic "HD2 android development")Ο/H geobas έγραψε:
Τι έγινες βρε ψυχή και σε χάσαμε τόσο καιρό .......... Welcome back..........
![]()
![]()
![]()

Αν ήταν 4G θα το είνα άνετα και για κύριο τηλέφωνο.Ο/H geobas έγραψε:
Σωστός .......... Το Redmi Note 3G , το έχω ακόμα σε χρήση . Μπορεί να υστερεί μερικά milliseconds από καινούρια αλλά δεν παύει ναείναι ένα αξιοπρεπές smartphoneΟ/H sso έγραψε:
Τι έγινες βρε ψυχή και σε χάσαμε τόσο καιρό .......... Welcome back..........
![]()
![]()
![]()

. Δεν βλέπω να έχω κανένα πρόβλημα

Εννοώ την ταχύτητα στο ιντερνετ Δεν συγκρίνεται το 3G με το 4GΟ/H geobas έγραψε:
Δηλαδή εγώ που δεν έχω ενεργοποιημένο το 4G στο Mi Note Pro και στο Redmi Pro ... τι χάνω ???. Δεν βλέπω να έχω κανένα πρόβλημα

Ε. καλά ..... δεν θα διαφωνήσουμε κι' όλας γιά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου . Τουλάχιστον εδώ στο κέντρο δεν βλέπωΟ/H sso έγραψε:
Εννοώ την ταχύτητα στο ιντερνετ Δεν συγκρίνεται το 3G με το 4GΟ/H geobas έγραψε:
Δηλαδή εγώ που δεν έχω ενεργοποιημένο το 4G στο Mi Note Pro και στο Redmi Pro ... τι χάνω ???. Δεν βλέπω να έχω κανένα πρόβλημα
![]()