demakhs έκανες τπτ?
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
Τι ακριβώς θέλεις να κάνω, γιατί δεν τα πάω κ πολύ καλά με τις καινούριες τεχνολογίες!
Βάζω την ιντσα ("), μετά?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τραβα στην προσθήκη ιστορίας και βγάλε μία σελφι με φλας και πες μου εάν βγαίνουν φωτισμένες από το φλας ή απόλυτο σκοτάδι....φυσικά δοκίμασε το σε σκοτεινό μέρος.... ευχαριστώ
-
γιατί, ανάβει μπροστινό φλας το κινητό μας?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οχι αλλά φλασαρει με την οθόνη όπως τα iphone αλλά όχι σε τέτοιο επίπεδο......αυτό είναι το προβλήματα μου φλασαρει η οθόνη και η κάμερα καταγράφει σκοτάδι!
-
-
Εγω παρακαλαω να το πετύχω κ δε μπορώ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα... φοράω την τελευταία arwma 7.8.31 και τώρα που βγήκε το καινούριο update το κατεβάζει αλλά όταν μπαίνει σε twrp δεν κάνει το update μπήκα χειροκίνητα σε twrp και πάλι δεν με αφήνει λέγοντας μου εάν θυμάμαι καλά abort file κλπ κλπ....το update που μου ήρθε παρατήρησα ότι δεν γράφει στον τίτλο arwma οπότε μου έστειλαν λάθος update?
-
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
θυμάμαι
Στην ανάγκη κατέβασε την "χειροκίνητα" την ρομ και πέρνα την, -
Χαίρω πολύ....εάν την είχαν ανεβάσει!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0